Andra Chansen Luleå SkellefteåDet är de svenska lagen som har dominerat i Champions Hockey League den här säsongen och två av de lag som har imponerat mest är norrlandslagen tillika ärkerivalerna Luleå och Skellefteå. Det är kanske lite synd att lagen möts redan i semifinalen. Det hade ju varit läckert med en norrlandsfinal i denna paneuropeiska hockeyturnering.

Den första semifinalen slutade 2-2 i Skellefteå. Ikväll tisdag 20 januari är det dags för returen i Luleå och det ska nu avgöras vilket lag som går till final. Skellefteå har tre segrar på fyra möten i SHL under säsongen, men Luleås hemmafavör kan vara nog så viktig.

Pengarna tillbaka vid många mål

NordicBet har valt ut returen som tisdagens match för ett Andra Chansen-erbjudande. Förutsättningen för att Andra Chansen ska aktualiseras är att något av lagen sätter dit minst fyra mål inom 60 minuter.

Om det sker och ditt spel på Vinnare första perioden, Rätt slutresultat eller Sista laget att göra mål inte sitter får du upp till 500 kr tillbaka. Notera att du bara kan få pengarna tillbaka på insatser du placerar före matchstart.