Andra Chansen tennisMonte-Carlo Masters är en Masters 1000-turnering på ATP-touren. Turneringen brukar räknas som den som verkligen markerar starten på grussäsongen och alla de stora namnen brukar vara på plats.

En spelare som aldrig missar Monte-Carlo Masters är Rafael Nadal. Sedan han slog igenom på riktigt på tenniscirkusen säsongen 2005 har han deltagit varje år och som sämst blivit tvåa. Mellan 2005-2012 tog Nadal åtta raka segrar i furstendömet och totalt sett förlorade han inte mer än en handfull set. I turneringen 2013 gick Nadal dock på pumpen i finalen. Ärkerivalen Novak Djokovic blev för stark för Mallorca-sonen.

Pengarna tillbaka på NordicBet

Just det faktum att Nadal trivs som fisken i vattnet i Monte Carlo och att han sällan ens tappar set är något som NordicBet har tagit fasta på i veckans erbjudande inom ramen för konceptet Andra Chansen.

Om du spelar på en match där Nadal figurerar, och Nadal skulle råka tappa set, betalar NordicBet tillbaka förlustspel på upp till 500 kr för alternativen ”totalt antal gem”, ”flest vunna gem” och ”setresultat”. Erbjudandet gäller för alla Nadals matcher i singelspelet men det är bara odds pre-match som räknas.

Oddsen på Nadal

Trots att Djokovic vann förra säsongen och trots att Djoko har 26 raka vinster i ATP Masters 1000-turneringar (nu i mars vann han till exempel både Indian Wells och Miami) är Nadal favorit till att spela hem turneringen. Inför de båda giganternas respektive första match står Nadal i odds på upp emot 1.80 för seger medan Djokovic kan spelas i upp emot 2.70.