andra_chansenDet brukar hagla kort i derbyna mellan Manchesterlagen City och United. På de senaste fem mötena lagen emellan har det blivit 31 gula kort och ett rött. Är det månne risk/chans för ytterligare en målglad tillställning när lagen drabbar samman på Old Trafford på tisdagskvällen?

För matchen mellan United och City på Old Trafford gäller NordicBets koncept Andra chansen. Om det skulle bli ett rött kort i matchen får du därmed en andra chans på eventuella förlustspel på rätt slutresultat, förste målskytt, halvtid/full tid (1X2) och dubbelchans. Om du till exempel har spelat på Rooney som första målskytt och det i stället är Negredo som petar in första baljan i matchen, så är det bara att hoppas på att humöret rinner över på någon av spelarna och att domaren därmed visar det röda kortet.

Andra chansen innebär att du får pengarna tillbaka upp till 500 kr på dina förlustspel. Det finns egentligen inga krångliga regler kring erbjudandet. Det enda du ska tänka på är att du inte kan spela på live betting för att kunna ta del av återbetalning enligt Andra chansen. Värt att notera kan också vara att du måste satsa egna pengar, inte bonuspengar, för att dina spel ska vara kvalificerade för återbetalning.