Andra chansen Champions LeagueI kväll kl. 20:45 drabbar Red Bull Salzburg och Malmö FF samman på Red Bull Arena i den första matchen av två i den sista kvalomgången till gruppspelet i Champions League. Det är ett spännande möte, inte bara för den som håller på MFF utan också för den som vill se ett svenskt lag i de stora sammanhangen. Det var ett bra tag sedan ett svenskt lag lyckades kvala in till Champions League!

Att dubbelmötet mellan Malmö och Red Bull Salzburg är något alldeles extra har NordicBet uppmärksammat. Idag är nämligen matchen föremål för NordicBets löpande kampanj Andra chansen.

Pengarna tillbaka om Malmö nätar först

Dagens erbjudande går ut på att du får pengarna tillbaka om Malmö skulle göra det första målet om du spelar på något av alternativen ”rätt slutresultat”, halvtid/full tid (1X2) eller halvtidsresultat. Du får pengarna tillbaka upp till 500 kr för förlorade spel som du placerar före avspark. Det är enbart singelspel som gäller men du kan spela hur många singelspel som helst. Maximal återbetalning är dock 500 kr.

Ett exempel: Du satsar 200 kr på att Malmö ska vinna med 2-1. Om Malmö vinner med just 2-1 plockar du självklart hem vinsten. Vid alla andra resultat får du 200 kr tillbaka i det fall Malmö skulle göra det första målet. Återbetalningen är i form av riktiga pengar utan omsättningskrav.