Liverpool Arsenal andra chansenBrottartungt möte på Anfield på söndagseftermiddagen när Liverpool tar sig an Arsenal. Arsenal har 8-2 på sina två senaste matcher och är i storslag. Liverpools form är, liksom tidigare under säsongen, tveksam, men man lyckades i varje fall spela ut Bournemouth i ligacupen i onsdags.

Matcherna mellan Liverpool och Arsenal är alltid sevärda och inte sällan blir det målkalas när lagen möts. Lite intressant är till exempel att mötet mellan dessa lag är det som har gett upphov till flest hattricks i Premier League-historien (fem stycken). En annan intressant sak att notera är att det ofta blir mål på stopptid. På de senaste sex matcherna har det gjorts mål på stopptid i fyra.

Pengarna tillbaka om båda lagen gör mål

NordicBet har valt ut Liverpool – Arsenal som helgens match i kampanjen Andra chansen och man har fokuserat på just målskyttet. Andra chansen för Liverpool – Arsenal aktiveras om båda lagen gör mål. Om det sker får du pengarna tillbaka upp till 500 kr på förlustkuponger du har placerat före matchstart, förutsatt att du har spelat på:

  • Förste målskytt
  • Halvtidsresultat
  • Halvtid/full tid
  • Rätt slutresultat