Andra Chansen tennisÅrets andra Grand Slam-turnering har inletts i Paris. Ska Nadal plocka ytterligare en titel på gruset på Roland Garros eller blir det Djokovic som kniper finalsegern? Roland Garros är ju också skrällarnas arena och chansen finns alltid att någon otippad spelare tar sig långt i turneringen.

Pengarna tillbaka vid tie-break

Franska Öppna på Roland Garros är i blickfånget hos NordicBet den här veckan. NordicBet har nämligen valt ut Franska Öppna som spelobjekt för sin stående kampanj Andra Chansen.

Om du spelar på en match i Franska Öppna under herrarnas tre första omgångar (i praktiken fram till torsdag) får du pengarna tillbaka på ett förlustspel om det blir två eller fler tie-break i matchen. Mer komplicerat än så är inte erbjudandet.

Insatsen upp till 500 kr betalas tillbaka på förlustspel på följande odds:

  • Totalt antal gem (över/under)
  • Flest vunna gem (hcp)
  • Vinnare första set

Pengarna betalas tillbaka inom maximalt tio timmar efter att matchbollen har slagits in i den aktuella matchen. Notera att återbetalning bara kan ske om du har spelat ett singelspel. Dessutom måste insatsen placeras innan matchstart. Du kan alltså inte utnyttja Andra Chansen på live betting.