Andra Chansen NordicbetDet kanske inte behövs någon extra krydda till semifinalerna, men NordicBet erbjuder ändå ”Andra chansen” på Brasilien – Tyskland som spelas ikväll kl. 22:00. Brasilien är lite skadeskjutna i och med Neymars skada men samtidigt har detta gjort att pressen på laget har minskat lite. Visst har Brasilien sett lite nervösa ut tidigare? Med lite mindre press kanske man kan spela ut lite mer. Mer kvalitet behövs i semin, särskilt som det är Tyskland man möter. Tyskarna vädrar guld!

Erbjudandet om Andra Chansen på Brasilien – Tyskland går ut på att NordicBet betalar tillbaka förlorade insatser på vissa spelformer om Brasilien skulle gå och vinna semifinalen under ordinarie speltid. De spelformer det handlar om är:

  • Rätt slutresultat
  • Rätt resultat i halvtid
  • Halvtid/full tid (1X2)
  • Förste målskytt

Ett exempel: Om du tippar att matchen ska vara oavgjord i halvtid och att Tyskland sedan ska vinna andra halvlek, men Brasilien i stället vinner matchen, så får du insatsen tillbaka. Maximal återbetalning är 500 kr. Notera att återbetalningen bara gäller för singelspel, alltså inte kombinationsspel eller systemspel av något slag.

Hur ser då oddsen ut för matchen? Jo, det är nästan hugget som stucket vem som ska vinna matchen. Vissa spelbolag håller Brasilien som knapp favorit, medan andra har lite lägre odds för Tyskland. Oddset för oavgjort är extremt lågt. Några spelbolag ligger till och med under 3 gånger pengarna på kryss.