andra_chansenDet är fem matcher kvar i Champions League den här säsongen och i kväll är det dags för Atlético Madrid och Chelsea att gå den första av två ronder i den ena semifinalen. Det kan bli en extremt spännande match i sig och med en vinstkupong i handen kan kvällen bli ännu mer njutbar.

Veckans erbjudande inom ramen för Nordicbets koncept Andra chansen gäller för just Atlético – Chelsea. Andra chansen är ett koncept som rullar löpande veckovis och där Nordicbet helt enkelt betalar tillbaka insatser på vissa spelobjekt under förutsättning att en förutbestämd händelse inträffar. Det kan till exempel handla om att favoriten vinner eller att det blir minst x antal mål.

För matchen mellan Atlético Madrid och Chelsea gäller att du kan få upp till 500 kr i återbetalning om Chelsea skulle gå och vinna matchen. Förutsättningarna är att du placerar ditt spel innan matchstart (erbjudandet gäller alltså inte för live betting) och att oddset gäller på någon av följande oddsmarknader:

  • Halvtidsresultat
  • Halvtid/full tid (1X2)
  • Resultat
  • Antal mål i första halvlek

Om du till exempel tror stenhårt på Atlético Madrid och spelar hemmalaget HT/FT, det vill säga att Atlético leder i halvtid och sedan också vinner, men det blir så att Chelsea vinner, så får du insatsen återbetald upp till 500 kr.