Andra Chansen Manchester CityDet är ett getingbo av historiska mått i Grupp E i Champions League inför den sista omgången. Bayern München har redan spelat hem gruppen i stor stil, men bakom de tyska giganterna står Roma, Manchester City och CSKA Moskva alla på fem poäng. Vi ska inte ge oss på att analysera alla möjliga utfall i den sista omgången, men klart är att alla de tre lagen måste gå för seger.

Det kan bli en skapligt spännande kväll i TV-soffan även utan en spelkupong, men om du vill satsa en slant kan vi tipsa om NordicBets erbjudande Andra chansen som idag gäller för matchen Roma – Manchester City. City är piskade att vinna och måste därmed göra mål. Skulle Pellegrinis mannar misslyckas med att hitta nätet aktiveras Andra chansen för oddsvalen:

  • Förste målskytt
  • Rätt slutresultat
  • Halvtidsresultat (1X2-spel)
  • Halvtid/full tid

För att kunna bli berättigad till återbetalning måste du placera ditt spel/dina spel före matchstart (kl. 20:45). Maximal återbetalning är 500 kr totalt och återbetalningen landar på ditt konto inom två dygn efter slutsignal. Det är endast förlorade singelspel som kan återbetalas, inte kombinationsspel eller systemspel.