Mobilbet

Är det den avgörande matchen för vem som vinner årets upplaga utav Allsvenskan som vi får bevittna under söndagen? Fallet kan så mycket väl vara när ligaledarna Malmö FF reser till Östgötaporten för matchen mot ligatvåan IFK Norrköping. Vinst för skånelaget skulle ge dem ett försprång på 7 poäng, något som kommer bli oerhört tufft att hämta in under de 4 omgångar som återstår efter dagens match.

 

IFK Norrköping – Malmö FF | Avspark 15.00

Backar vi bandet dryga två veckor så var vi säkerligen många som höll IFK Norrköping som favoriter till SM-guldet. Man hade fram till förlustmatchen mot Djurgården den 26:e september inte förlorat en ligamatch sedan i april. 1-3 mot Djurgården följdes upp av en än värre stjärnsmäll när man i matchen efter släppte in hela 6 mål borta mot AIK på Friends Arena.

I samma veva som IFK Norrköping tappat gnistan så har Malmö FF tänt en hel brand med tre raka segrar, alla mot tufft motstånd. 1-0 hemma mot Elfsborg följdes upp av derbyvinsten mot Helsingborg och därefter en stark seger bort mot BK Häcken. Nio inspelade poäng på tre matcher gör att man återtagit serieledningen och det är inte mycket som talar för att man kommer att släppa den igen.

Trots vissa skadeproblem i dagens match så anses Malmö FF vara klara favoriter. Mobilbet erbjuder just nu runt 2.40 gånger pengarna för en bortaseger medans hemmalaget ger hela 2.90 gånger insatsen. I kraft av starkare trupp och bättre form så är ett spel på Malmö FF klart lockande och får anses vara söndagens bästa spel!