All-Star Challenge pågår hos Expekt under hela fotbolls-EM. I denna tävling kan du vinna en resa till London och spela fotboll med Expekts ambassadörer som t ex Glenn Strömberg och Pontus Kåmark samt njuta av en exklusiv och oförglömlig helg inklusive logi på lyxhotell, två högklassiga middagar och limousine.

Vid huvudevenemanget kommer du att gå in på fotbollsplanen med Expekts ambassadörer som tillsammans har över 350 titlar och 45 mål. Om du inte känner för att spela kommer du istället att träna ambassadörslaget. Detta kommer att bli ett oförglömligt ögonblick där du deltar i matchen med Expekt All-Stars som har bakgrund i bland andra Juventus, Roma, Atalanta, Benfica, Stuttgart och Leicester City.

Värde: Över 500 000 kr + En oförglömlig upplevelse.

Regler

Alla deltagare i Expekt All-Star Challenge startar med ett saldo på €50.

  • Du kommer att spela för pengar som finns tillgängliga på ditt spelkonto.
  • Varje spel du lägger kommer att reducera ditt tävlingssaldo till värdet av insatsen.
  • Varje vinst i tävlingen kommer att öka ditt tävlingssaldo med värdet av vinsten.
  • Tävlingen är uppdelad i två perioder, gruppspel och utslagsrundan i EM. Du kan spela för den summa som visas under ”pengar kvar att spela för”.
  • Om du förlorar hela ditt startsaldo kommer du inte att kunna lägga fler spel i tävlingen (eller fylla på ditt tävlingssaldo).
  • Under gruppspelet måste du spela för minst €30, och under slutspelet måste minst €20 spelas för på EM-odds.

Om dessa krav ej är uppnådda kommer din tävlingskredit minskas enligt straffavgifterna (det är endast ditt tävlingssaldo som minskar, ej din riktiga kredit).

Den deltagare med högst tävlingssaldo när EM är över vinner Expekt All-Star Challenge.