Oturen som man hade i början se ut att har vänts till tur nu, Brasilien avgjorde på stopptid igår och det var riktigt skönt må jag säga.

Idag har vi ett väldigt tunt utbud att välja ut, men jag har fastnat för ett spel.

Italien U21- Serbien U21
Mitt tips: 1 & Under 2.5 mål
Insats: 4/10 & 3/10

Otroligt viktig match för båda dessa lag i U21 EM, det laget som segrar i denna match kommer med all säkerhet ta hem gruppsegern medans det andra laget få en tuffare resa.

Båda lagen kommer gå för seger idag men tro inte heller nåt av lagen skulle bli llt för ledsna om det skulle sluta kryss heller, men nu tro jag Italiens bredd avgör denna match tillslut.

Italien kommer med ett riktigt stjärnspäckat lag till detta U21 EM slutspel, vad sägs om stjärnor som Criscito, Cigriani, Marchisio,Balotelli, Aquafresca och Giovinco med flera.

Italien kommer ställa upp med ett riktigt offensivt lag i denna matchen, följande uppställning är ganska trolig, Consigli; Motta (C), Andreolli, Bocchetti, Criscito; Dessena, Cigarini, Marchisio; Balotelli, Acquafresca, Giovinco.

Serbien kommer till detta U21 EM med ett mål och det är att åter igen ta sig till en final, Serbien har haft en del problem inför denna match då man blivit av med en av sina bättre spelare Filip Djordjević som var tvungen till operation, så nu har man kallat in 20 åriga Slavko Perović som spås en lysande framtid.

Serbien har ett relativt okänt landslag för oss svenska, men laget är oehört komplett och man ahr även ett par riktigt stora stjärnor i laget som  Tošić och Sulejmani, dessa två herrar måste presterar på högsta nivå om Serbien ska har en chans i dagens match mot enormt talangfulla Italien som redan har flera spelare som ses som stjärnori Serie A och man har måste se upp med målsprutan Acquafresca som gör mål på ingenting.

På förhand kan man egentligen tänka sig att det ska bli en del mål i denna matchen med två offensiva lag, men matchen är så viktig så jag tro båda lagen kommer vara rätt försiktiga men som sagt jag tro Italien vinner matchen för att man är helt enkelt ett bättre lag än Serbien och jag tro det bli mindre än 3 mål också i matchen.