Härlig dag igår då båda spelen satt, Brage vann med sköna 1-0 och Mjällby hade stundtals lekstuga med Vasalund och slutresultatet blev 6-0.

Idag har vi ett tunt utbud och jag ska bara tipsa om en bra bank idag.

Brasilien – Egypten
Mitt tips: 1
Insats: 7/10

Motivering:
Brasilien har gått som tåget i kvalet till VM och man behöver bara en seger till innan man kan börja boka biljetterna till nästa års VM tunering.

Dunga verka har fått bitarna att falla på plats nu på slutet och spelet börja se allt bättre ut och han har tagit ut ett starkt Brasilianskt lag till Confederations Cup. Han har stjärnorna med i truppen sen om alla starta första matchen låter jag vara osagt.

För att Brasilien ska få igång sitt spel så måste Kaka vara i form, han ligger bakom det mesta i offensiv väg, han slå passningarna fram till anfallarna och han kan göra mål på distans, sen en annan spelare som är viktig i Brasilien är Elano, han är usel större delen av säsongen i klubblaget Man City men när det vankas landslagsspel så är han helt plötsligt på topp, han gör knappt aldrig en dålig landskamp. Brasiliens anfallspar är riktigt intressant där man troligstvis satsar på Robinho och Nilmar idag då Nilmar spelade mot Paraguay senast i VM- Kvalet och avgjorde den matchen, han är okänd för många av oss svenska, men han har en fantastisk teknik och är en riktigt bra avslutare.

Egypten har visat dålig form på slutet och resultaten har inte imponerat heller, men dettta lag ska inte underskattas för då kan det gå dåligt för de flesta lagen, men Brasilien är ett av de få lag som kan underskattar motståndet lite men ändå lyckas vinna för man har spelare som är så individuellt skickliga som kan avgöra matcher på egen hand om spelet skulle hänga upp sig.

Egypten har inte speciellt många spelare som är kända, den mest kända spelaren är Zaki, han är en riktigt vass anallare som kan göra mål på ingenting så han ska man se upp med, annars så känns Egypten inte alls så farliga i denna match.

Inget snack här, Brasilen är flera klasser bättre så Egypten ska inte vara nåt hot, få man bara igång passningsspelet och rörelsen i laget så kommer man vinna ganska klart.