Tyskland spelet satt skönt igår efter onsdagens katastrof, idag Fredag är det ett hyfsat normalt utbud för att vara sommar med andra ord tunt, men det finns ett spel jag tro på lite mer än andra.

Vitryssland – Serbien
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Motivering:

Vitryssland gjorde en riktigt usel första match i detta U21 EM mot Sverige, det var inte bara att man förlorade med 1-5 utan på sättet man förlorade på, man spelade ett katastrofalt försvarsspel, försvarsspelet hade varit en av Vitrysslands starka dela under kvalet men mot Sverige så existerade det inte, passningsspelet som sett rätt bra ut inför tuneringen var också som bortblåst.

Nu gäller det för Vitryssland att gå ut och spela ut i denna match, man måste vinna annars är tuneringen slut för deras del.

Man har flera spelare med rutin från CL spel under den gångna säsongen och nu måste de kliva fram och visa de andra vägen, men frågan är om de har nerverna för en sån här match, jag tro inte de har det.

Vitryssland kommer säkerligen ändra om en del i startelvan och det vore konstigt annars, men det känns som att det är kört för Vitryssland, skulle man gå vidare i EM så var man troligen tvungna att slå Sverige för Serbien är bättre i grund och botten än vad Sverige är.

Serbien spelade 0-0 mot Italien och det med mersmak, idag vänta ett betydligt svagare motstånd i Vitryssland.

Man mötte Vitryssland i kvalet och man kryssade på bortaplan mot dem medans man tog en enkel 3-1 seger hemma.

Man blev av med en nyckelspelare i senaste matchen i form av Nemanja Matics, det är nåt i högerfoten som har gått sönder och han bli borta från resten av EM slutspelet.

Detta är ett tungt avbräck för Serbien men man ska ändå har en kanonchans i denna match.

I övrigt se allt bra ut i Serbiens trupp inför denna mer eller mindre ödesmatch, man kommer ställa upp med ett liknande lag som senast och jag anser att de bara ska vinna denna match.

Ganska ok odds på denna match på att Serbien ska ta hem denna match och den ska vara med i det mesta ni spela under Fredagen.