Gårdagen började bra men avslutades uselt, men men det är bara att ta nya tag och idag har jag ett par spel att bjuda till höga odds så det är bara att hänga på.

Barnsley – Sheffield U

Mitt tips: 1:a & -1.0mål

Odds: 2.74 @Pinnacle & 5.67 @Betsafe

Insats: 5/10 & 2/10

Analys: Barnsley har efter en dålig start på säsongen spelat upp sig på slutet och har tre vinster på de fem senaste matcherna och nu senast så slog man Peterborough på bortaplan med 2-1, man ligger i botten och kämpa och inget annat var att vänta.

Barnsley saknar endast en spelare till dagens match och det är Stephan Foster.

Hemma har man spelat sämre än väntat denna säsong då det bruka vara hemma man ta de allra flesta poängen men så är inte fallet denna säsong då man endast har tagit 7 av 17 poäng på hemmaplan.

Sheffield U åkte på ännu en förlust senast och det var hemma mot Newcastle med 0-1, man gjorde en bra match och kanske skulle man har fått med sig en pinne. Sheffield U spela mycket sämre på bortaplan och idag är det derby dags mot Barnsley, man har faktiskt exakt lika många poäng inför kvällens drabbning det enda som skiljer dem åt är att Sheffield U har bättre målskillnad.

Sheffield U kommer till kvällens match med minst lika stora problem som senast, man saknar massor av spelare, följande spelare är ur spel Kyle Walker skadad (spelade senast), Chris Morgan avstängd (spelade senast), Jordan Stewart skadad (tvingad att spela senast), Gary Naysmith, Derek Geary,  Richard Cresswell, Jamie Ward, Nick Montgomery, Lee Williamson, Andrew Davies, Andrew Taylor och Paddy Kenny, alla dessa spelare är ur spel ikväll.

Det är egentligen rätt sjukt att Sheffield U har kunnat haft så här mycket skador under så pass lång tid nu, och nu kommer man allt nämre bottenskiktet och skulle man förlora ikväll så måste man nog börja fundera på att skaffar sig en ny tränare för trots att man har mycket skador så har man inte råd med fler förluster snart innan säsongen ska förvandlas till en ren madröm.

Jag prova på rak etta på Barnsley till fint odds med medelinsats och sen prova jag -1 på Barnsley till ett strålande odds med låg insats.