Gårdagen blev ingen succe 1 av 2 spel satt och det blev endast lite plus i kassan, idag har vi åter igen ett väldigt fint utbud.

Jag har fått ett nytt mail idag och den matchen ska självklart synas sen finns det en del andra väldigt spelvärda matcher men jag väljer endast ett par av dem.

 

Vityaz – Spartak Moskva

Mitt tips: 2

Insats: 5/10

Analys: Här säger min kontakt kille att det är klasskillnad mellan lagen i grund och botten, sen har det börjat gå rykten och att Vityas ägare har börjat gnälla på att det är tråk hockey från hans lag sida, han vill har mer fighter.

Han vill se sina spelare ta en del slagsmål under matcherna och nu har det börjat ryktas om att ett antal hårdingar är på väg in i laget för att se till att det bli så, när man hör sånt här så kan man börja undra om han verkligen ska äga en klubb.

Vityas väntas ta på sig många utvisningar under matchen gång idag och i BoxPlay så är man bedrövligar.

Spartak Moskva är ett riktigt bra lag menhar inte fått alla delarna att falla på plats ännu, man har inte fått spela att flyta på under 60min utan man spela bra i ungefär 35-40min och i vissa matcher räcker det men mot de bästa lagen räcker det inte till, tur är det att de möter ett svagt motstånd idag då kanske det räcker med 35min bra spel för att vinna matchen.

Tvåan spelas till en bra odds med tanker på hemmalagets ägare tankar om hur hockey ska spelas.

Björklöven – Leksand

Mitt tips: Under 5.5mål

Odds: 2.03 @Pinnacle

Insats: 4/10

Analys: Björklöven få verkligen inte mycket att stämma än i årets upplaga av hockey allsvenskan, man ligger på en fiasko artad 13e plats med 4a inspelade poäng efter 7 spelade matcher, man spela halvdant i matcherna men man har ingen naturlig målskytt i laget och idag dras man med enorma skadeproblem och man få plocka upp J20 spelare i truppen för att få ihop kedjorna.

Jag förväntar mig att få se ett Björklöven som spela smart defensivt idag mot ett Leksand som inte spela samma glad hockey under Strömberg som man gjort tidigare år och det kommer ta sin tid innan Leksand har lärt sig denna omställning, förra säsongen snittade man nästan 5 mål per match nåt sånt lär vi inte få se i år, man kommer spela en så kallad gris hockey och det är nog det gäller om man ska klara av en kvalserie till våren.

Inget snack om att Leksand är flera klasser bättre än Björklöven på pappret men jag förväntar mig ingen tok offensiv av bortalaget utan jag förväntar mig att man försöker hjälpa Jocke Eriksson i målet och ta sina chanser när de dyker upp, mitt tips är att denna match kan bli en väldigt defensiv uppgörelser mellan formsvaga Björklöven och nya gris laget Leksand, tips 1-3 Leksand och mitt underspel sitter lekande lätt.