Lysande dag igår och jag få tacka min Polska kontakt för två SUPER spel då Pogon vann med 2-0 och både den raka ettan och HCP ettan satt till 2.40 och 5.20 utöver dessa två spel så satt Vancouver lekande lätt under natten då de krossade usla Montreal med 7-1 till 1.95, med andra ord 3 av 3 och 21.55 Units plus.

Idag har vi ett bra hockey utbud och jag hugger ett par spel direkt, vill ni vinna pengar så häng med…

 

St Louis – Atlanta

Mitt tips: 1

Insats: 4/10

Analys: St Louis inledde säsongen bra när de gästspelade emot Detroit i Stockholm, de vann båda matcherna och har fått precis den starten som man drömde om, idag ta man emot ett betydligt mer mänskligt lag på pappret och här ska man vinna.

St Louis avslutade förra säsongen lysande och kommer bygga vidare på det stabila grundspel man hade då och sen har man en lysande målvakt som kan vinna matcherna åt dem. Man är ett riktigt bra hemmalag och kan slå alla lag hemma.

Atlanta vann sin premiär match hemma mot Tampa Bay med 6-3, siffrorna var inte talande för hur matchen såg ut då Tampa var det klart bättre laget under långa stunder men kunde inte sätta dit sina chanser medans Atlanta satte allt som man sköt.

Idag har man en enormt sår uppgift framför sig och jag tro inte de klara av detta utan få åka härifrån med en förlust.

 

Luleå – Djurgården

Mitt tips: 1

Insats: 4/10

Analys: Luleå fick det mesta att fungera mot Frölunda då man körde över dem med 6-2 på bortaplan, innan dess så spelade man ut Färjestad men förlorade trots det med 2-3.

Man är ett riktigt bra lag och man har två bra målvakter och stabilt försvarsspel och flera fungerande offensiva uppställningar. Jag anser att Luleå har ett av de bättre lagen i elitserien och nu är det dags att skrämma bort Djurgårds spöket då man har 7 raka FÖRLUSTER mot DIF.

DIF tog en turlig seger senast hemma mot LHC då man under den andra halvan av matchen var ordentligt tillbakapressade vissa stunder och man förlorade skott statistiken ganska kraftigt tillslut. DIF har ett fruktat PowerPlay så det gäller att dra ner på utv.

Målvaktsspelet var bra hos DIF senast men det var troligen bara en tillfällighet och idag tro jag det kommer vara lika darrigt som vanligt.

DIF bruka vara ett ganska svagt bortalag i vanliga fall och nu är det dags att de kommer ner på jorden så bra placerat som de är nu är de inte egentligen.

Jag hoppas verkligen Luleå ta tag i denna match direkt och håller sig borta från utv båset så ska de ta mig sjutton kunna vinna denna match ganska klart då de är ett mycket bättre lag på varje position.