Oskarshamn satt lekande lätt under Lördagen, vinst 6-1. Idag har vi ett helt ok utbud för att vara en måndag, fotboll och tennisen står högst i rankingen och jag väljer att spela på tennisen.

 

Söderling – Davydenko

Mitt tips: Söderling (-1.5 set)

Odds: 2.16 @ 188bet.com

Insats: 3/5

Analys:

Söderling har gått fram som en maskin än så länge i US Open, nu senast så hade han lekstuga med Querrey från USA som hade visat toppform inför US Open då han blev den som tog flest poäng av alla i de tre inför turneringarna.

Söderling har gått från en bra tennis spelare till en världsspelare han har blivit ruskigt stabil i de senaste grand slam turneringarna, han slå de spelarna han ska slå så var det inte innan, mycket beröm ska riktas till Söderlings tränare Magnus Norman.

Davydenko har även han vunnit enkelt men senast så tyckte inte jag han imponerade alls, visst han vann med 3-0 i set men hade hans motståndare haft en riktig serve så hade han vunnit mot Davydenko då Davy tappade serven i alla tre set och var i underläger men motståndaren kunde inte plocka hem det trots flera guldlägen rent ut sagt dåligt gjort.

Davy har ett stabilt grundspel men att det ska kunna hota Söderling i denna match har jag väldigt svårt att tänka mig, utan jag tro Söderling gör en snabb affär av detta och vinner med 3-0 i set möjligen 3-1 och avancerar fram till kvarten där Federer vänta än en gång.

Söderling har 4-2 i inbördes möten med Davy, senast i en grand slam turnering när de möttes så vann Söderling enkelt med 3-0 i set.