Gårdagen slutade med plus efter att Calgary hade gjort sitt mot klena Montreal medans Överspelet i elitserien var långt ifrån att gå in.

Idag har vi ett ganska bra utbud där det bjuds på mycket hockey. Men jag inleder med ett fotbolls spel och jag har fått ett nytt mail och denna gång är det toppinfo ena laget är i KRIS minst sagt och saknar mer än 10 spelare till dagens match. Häng med nu så ska vi vinna lite enkla pengar…

Pogon – Polonia

Mitt tips: 1 & -1.0mål

Odds: 2.40 @Betsafe & 5.20 @Sportingbet

Insats: 6/10 & 2/10

Spelstopp: 18:00

Analys:

Fick ju ett mail av en finsk kontakt senast och idag har jag fått mail av en polsk kontakt, han tycker detta är ett kanonspel.

Detta är en cupmatch, Pogon spela i Polska andraligan och har gjort en helt ok säsong än så länge man har raden 6-4-3 som nykomling.

Pogon är en klubb med fina traditioner och har fantastiska fans och nu har de chansen att slå ett lag från högsta ligan, man har inte match i ligan förrän på måndag nästa vecka så man kommer ställa upp med bästa lag.

Polonia har det inte lätt, man är i en djup KRIS, man ligger 12a i ligan och har raden 2-1-6, ägaren är förbannad på hela laget och han skär ner pengarna som spelarna egentligen ska har och han fundera på att inte ger dem några pengar under hela vinter halvåret och detta har gjort spelarna upprörda och det har gjort att allt är en enda röra i klubben.

Sedan den nya tränaren tog över så har klubben raden 0-1-4 och det är inget annat än en stor skandal för hela klubben.

Klubben har dålig stämning som sagt och till denna matchen så kommer Polonia att saknar 10 spelare pågrund av skador och internationella matcher, man saknar sin första målvakt, två bästa backar i Jodłowiec och kapten Mynar, fyra bästa mittfältarna Sarvas och  Kozioł är skadade och Mierzejewski är med U23 landslaget och Lato saknas även han, Ivanovski klubben bästa anfallare är med Makedoniens landslag, utöver dessa så saknas även 5 andra spelare så klubben är i en enda röra och inget är som det ska.

Kanonspel på hemmalaget trots att de spela i en serie lägre.

 

Vancouver – Montreal

Mitt tips: 1

Insats: 5/10

Analys: Vancouver har inlett säsongen bedrövligt och man har tre raka förluster och frågan många ställer sig är hur bra eller dåliga detta lag egentligen är, jag tro man är ett lag som riskera att hamnar utanför slutspels plats, man har tappat mycket i sin defensiv och Luongo är inte i gammal god form och han lär säkerligen inte stå inatt.

Senast mot Columbus så hade man en 1-0 ledning i första perioden och hade ett 5 mot 3 läger och hade skott i stolpen men det blev inga mål i 5 mot 3 och i stället i samma sekund som Columbus blev 5 man på isen så kom 1-1 och sen i andra perioden så gör Columbus 3 raka mål på sina 3 första skott och Luongo bli utbytt, efter det så se det stabilare ut men det blev förlust med 3-5.

Idag är det en ytterst viktig match för dem och då är det bara den fjärde matchen för säsongen, men man har nu tre raka förluster och en fjärde raka förlust skulle inte vara bra. Jag tro faktiskt att man ta sig samman idag och vinner denna match.

Montreal spelade under natten som var och jag spelade emot dem för tredje gången på raken och nu blev det äntligen förlust för dem med 3-4.

Man vilade Price i matchen och det skulle visa sig att Halac inte var i bästa form och gav bort ett par ganska billiga mål.

Fortsatt skadekris i Montreal och man spelade match så sent som för ett dygn sedan och de börja nog bli lite slitna nu även om det bara är i början av säsongen.

Man kommer möta ett heltaggat hemmalag som MÅSTE vinna matchen för att inte klubben ska närma sig en ytterst oväntad kris.