Båda spelen satt igår klockrent, idag har vi ett väldigt litet utbud och det finns inte mycket av värde men jag har hittat ett spel som känns bra.

Bollnäs – Kungälv

Mitt tips: 1:a (-4.5mål)

Odds: 1.72 @Unibet

Insats: 3/10

Analys: Då var det dags för ett nytt bandyspel förra gången lirade jag +4.5mål på Falun mot Bollnäs och det gick inte alls så idag tänker jag prova -4.5mål på Bollnäs i stället.

Bollnäs har inlett säsongen lysande med två raka segrar mot Sirius och Falun, man spelade faktiskt rätt bra senast när man körde över Falun med 6-0, men idag hoppas jag man gör 7,8 mål framåt för att de ska hålla nollan för andra raka matchen i sträck är föga troligt. Bollnäs har ett riktigt bra lag denna säsongen och man verka har fått ihop det rätt bra redan.

Bollnäs är som alltid ett bra hemmalag och det är hemma man bruka ta största delen av poängen och samma sak gäller nog denna säsongen med men att man nog komemr plocka en del poäng även på bortaplan.

Kungälv är kanske ett av de tre sämsta lagen i serien, förra säsongen fick man kvala sig kvar och man lyckades med det. I år har man inte mycket bättre lag heller och idag saknar man sina två bästa spelare i Peter Pudich och Mikael Vaihela, för att ersätta dessa två så har man lånat in förre storstjärnan Marcus Bergvall under ett par veckor.

Men att tro Kungälv ska har nåt att hämta i denna match är löjligt egentligen, det ska vara en sån klasskillnad och allt annat än en storseger för hemmalaget är svagt.

Men jag håller nere insatsen då det är början av säsongen oh det kan hända en del konstiga saker då, men på förhan ska detta spel sitta.