Det finska spelet i fotbollen satt igår till fin fint odds, idag har vi ett stort utbud på både fotboll och hockey fronten och jag hugger direkt ett par spel.

Formen verka vara på väg uppåt så det är lika bra att ni ta er en titt.

 

Calgary – Montreal

Mitt tips: 1

Insats: 6/10

Analys: Calgary har inlett säsongen på ett väldigt bra sätt med två raka vinster och man spela en väldigt fin offensiv hockey medans det finns en del att jobba med i defensiven.

Man har tre riktigt bra kedjor som verka fungera bra redan nu och den fjärde kedjan gör det den ska göra, de sliter och jobba stenhårt när de få chansen.

Montreal har på nåt konstigt sätt lyckats plocka maximala 4p på de två inledande omgångarna efter två övertids vinster, ingen kan påstår att de har varit rättvisa då man varit utspelade i båda matcherna och det är Price i målet som har storspelat.

Montreal har det tungt på skadefronten då man saknar flera viktiga spelare däribland Markov, att Montreal ska lyckas ta en tredje raka vinst se jag som föga troligt då detta är en av säsongens absolut tuffaste bortamatch mot Calgary, hemmaplan bruka vara avgörande i dessa möten mellan lagen och nu är det även klasskillnad på lagen så även det talar till hemmalagets fördel.

Djurgården – Linköping

Mitt tips: Över 5.5mål

Odds: 2.06 @ Pinnacle

Insats: 4/10

Analys: Här väljer jag att lira ett överspel då det är tydligt att Djurgården är riktigt bra offensivt dennaa säsong även utan Bremberg, man har ett fruktat PowerPlay med elitseriens stjärnskott Kruger i spets.

Man spela även offensivt i 5 mot 5 spelet och det har givit frukt med många mål framåt men man är även svaga i defensiven då man läcker nåt fruktansvärt och målvakterna i DIF håller för dagen ingen elitserie klass och detta är ett stort problem för DIF då det inte räcker att göra 4,5 mål ens framåt för att vara säkra på en seger.

Linköping visade lite bättre spel senast mot Rögle och man fick även göra några mål framåt och det var nog viktigt för dem, matchen mot Rögle kom passande då man var riktigt under isen och spela usel offensiv hockey.

Man har ett bra lag på pappret och nu tro jag man är på gång och då kan det offensiva spelet verkligen lossnar och jag tvivla inte en sekund på att LHC kan komma att göra 3 eller 4 mål i denna match och då kommer överspelet har en toppchans att gå in.