Härlig lördag flera helt avgörande matcher i VM-kvalet, Sverige måste vinna och Argentina är pressade till att vinna för att inte råka illa ut i kvalet, Sverige kommer få det tufft medans Argentina troligen ta en stabil seger hemma mot ett Brasilien som är klara för VM mer eller mindre.

Oskarshamn – Sölvesborg

Mitt tips: 1

Insats: 5/5

Odds: 1.40 Expekt

Spelstopp: 15:00

Analys:

Oskarshamn har efter en trevande start på säsongen klättrat upp till en tredje plats och har häng på seriesegern, men ska man vinna serien så måste man vinna dagens match mot ett Sölvesborg som knappt har ett lag att ställa på planen idag.

Sölvesborg har efter en fin vår då man var i serieledning rasat i serien till en mittenplacering, man ska vara glada att man tog så pass många poäng på våren annars hade man åkt ur serien. Sölvesborg satsar som det verka mot att sätta svenskt rekord i antal varningar denna säsong man är nu uppe i nära 50 gula kort och 8 röda kort, senast drog man på sig 7 gula och 2 röda, de två som fick rött kort senast få vara med i dagens match då fotbolls förbundet inte hunnit med ärendet men man fick utöver detta senast 2 andra avstängda pågrund av att de dragit på sig för många gula kort, sen har man sedan tidigare flera spelare avstängda och idag saknar man målvakt då trdje målvakten som skulle står har blivit sjuk och en utespelare få står i stället.

Man kommer med 13 spelare till dagens match och då är två av dessa spelare halvsjuka och båda starta och detta är minst sagt en KRIS stämpel på Sölvesborg, man har endast tagit 2 poäng under hösten och det mot bottenlag.

Matchen spelas dessutom på konstgräs och det är en enorm fördel hemmalaget och man se deras resultat rad att de är bra hemma, 7-1-1 säger allt.

BANKETTA!