Då var man tillbaka efter nån dags frånvaro, idag bjuds vi på ett rätt tråkigt utbud där jag endast har fastnat för en match.

 

Lyn – Liverpool

Mitt tips: 2/2 HT FT

Insats: 3/10

Motivering:

Lyn har det fortsatt extremt tungt i Tippeligan där man senast endast fick 2-2 trots ledning med 2-1 i matchen, men lag som är dåliga bruka inte har den där lilla extra turen med sig.

Men man gjorde trots allt en bra match senast mot Brann och det är alltid nåt positivt. Idag ställs man mot storlaget Liverpool i träningsmatch, en match som Liverpool ta på rätt stort allvar då de bara är dryga 10 dagar ifrån seriepremiär och nu måste man börja spela ihop en startelva.

Liverpool hr gjort en ganska svag försäsong, senast fick man stryk med 0-3 mot Espanyol trots att man matchade ett ganska A betonat lag första 45min, men man var inte på hugget, den enda spelaren som gå av plan med godkänt var Lucas och Gerrard, alla andra var kassa i matchen.

Xabi Alonso är förlorad för Pool och det bli allt annat än lätt att ersätta honom då han var en nyckelspelare i Liverpool.

Man lär ställa upp med ett ganska stark elva idag, där Gerrard, Torres, Kujt, Mascherano, Carra, Johnson och Reina väntas spela från start.

Man kommer självklart byta spelare under matchens gång, men med tanke på att Liverpool börja säsongen snart så måste de börja hitta spelet nu och idag har de en väldigt passande uppgift, man lär äga matchen och har bollen mest mot ett slitet Lyn som spelade under Måndagen.

Lyn har inga skador att nämna inför matchen så de lär ställa upp med bästa möjliga lag men jag tror helt enkelt inte att de räcker till mot ett Liverpool som måste komma igång nu.