Gårdagen är bar att glömma, idag ta vi nya tag och jag spela dessa spel.

Vinnare Damernas Skidskytte 7.5km Östersund

Vinnare: Juliane Döll 40.00 @SvenskaSpel

Anna Carin Olofsson Zidek 5.00 @SvenskaSpel

Helena Jonsson 5.00 @Nordicbet

Insats: 2/10 2/10 2/10

Analys: Döll är en orutinerad tyska som jag inte vet nåt om men hon imponerade senast då hon ledde distans tävlingen efter tre skjutningar men nerverna klarade inte av sista och hon sköt 3 miss, men trots det så visade hon att hon är en åkare att räknar med och idag har hon bara två skjutningar att tänka på och då kan hon faktiskt vara en utmanare och 40ggr är bra betalt.

Olofsson trodde jag redan på i förra loppet och det var sjukt nära att hon vann till 15ggr då hon kom tvåa, idag är det en mer passande distans för henne då det är 7.5km och straff rundor för varje miss, hon var snabbast i spåret senast av topp åkarna och jag skulle tro att hon har råd med 1miss idag och ändå vinna.

Jonsson denna tjejen är sjukt bra, hon är förmodligen världens bästa skidskytt men saknar en del fortfarande i åkningen om man jämför med Olofsson men hon är nästintill lika snabb som alla de andra och skulle hon skjuta fullt idag så kan det räcka till seger.

Helena Jonsson – Chunli Wang

Mitt tips: 1:a

Odds: 1.22 @Nordicbet

Insats: 10/10

Analys: Årets säkraste spel alla kategorier, kan inte ens fattar varför spelbolagen har en H2H mellan dessa två, odds över 1.10 är det bra värde. Jonsson slå Wang 99 av 100ggr och detta är inte 100 gången, Jonsson ta aldrig stryk på hemmaplan av Kinesiskan.

Herrarnas Sprint Dusseldorf

Vinnare: Alexey Petukhov 16.00 @Nordicbet

Insats: 1/10

Analys: Hitta nästan bara värde i den unga ryssen som hade nåt stort på gång i senaste sprinten innan han ramlade, han krossade dem ända fram till semin då han på nåt sätt ramlar och tappar såklart allt, men trots det så gav han ett skönt intryck, visst det var klassisk åkning då men tro han kan vara lika bra i fristil också och jag lägger en peng på honom.