Gårdagen slutade med plus men inte alls så mycket som jag hade hoppats på, men det är bara att ta nya tag idag då vi har en fint utbud och jag har lite spel att bjuda på.

 

Roma – Fulham

Mitt tips: 1:a

Odds: 1.73 @Pinnacle

Insats: 4/10

Analys: Detta är lite av en vinna eller försvinna match för Roma, tro fansen kräver ett avancemag i Europa League, man spela dåligt i ligan så att hålla hedern i behåll så är det nog bäst för dem att ta sig vidare i EL.

Man är ett bättre lag än Fulham, man spelade 1-1 i bortamatchen och den kunde man lika väl vunnit då man var minst lika bra i matchen.

Roma har en del skador fortsatt spelare som Totti, Juan, Burdisso är fortsatt ur spel MEN viktiga Menez och Brighi är klara för spel och det kan vara skillnaden mellan fiasko och succe idag. MAn kommer starta med ett starkt lag och man kommer att gå ut för att göra ett mål blixtsnabbt och skulle man få det så är matchen över.

Fulham gör det bra i EL med en relativt svag trupp, man kommer till denna match efter att har gjort en stormatch mot Liverpool i ligan senast, vinst 3-1 och det bruka kunna bli ett bakslag direkt efter en sån match.

Fulham gör inga drastiska ändringar i sin startelva utan man kör på.

Jag tro hemmalaget ta chansen i denna match, man måste vinna annars är det mer eller mindre kört och då kommer det inte vara kul att vara en Roma spelare.

 

Villarreal – Lazio

Mitt tips: 1:a

Odds: 1.80 @expekt

Insats: 5/10

Analys: Villarreal har efter en väldigt trög start på säsongen verkligen kommit igång nu, senast så krossade man sitt motstånd i La Liga med 5-0 och det blev andra raka vinsten i ligaspelet och nu är det bara vinst som krävs idag annars är man borta från avancemag i EL.

Man kommer starta med bästa möjliga lag man har tillgång till, man saknar fortfarande några viktiga spelare men man har en bred trupp och nu när det väl har lossnat för dem så tro jag det kommer rulla på för dem för de är ett klass lag i grund och botten.

Villarreal har det bättre laget redan när de möttes i Italien men man lyckades inte dra nytta av det utan man förlorade matchen efter ett sent 2-1 av Lazio.

Lazio har det tungt i ligaspelet man är med i bottenstriden och det är krisartat i klubben. Man spela helt utan självförtroende och försvarsspelet se inte alls bra ut, man har haft en del tur i EL matcherna och främst senast då man inte var värda 2-1 segern mot dagens motstånd, man kommer rotera en del i truppen idag då man inte vill riskera några skador då man möter Milan i nästa ligamatch.

Tro helt enkelt att Villarreal ta sista chansen till avancemang idag och vinner  denna match.