Då var jag tillbaka efter drygt 3 veckors frånvaro, har hänt en del på sidan och har inte satt mig in i det ännu men få väl göra det de närmaste dagarna, idag har vi ett fint utbud och jag hugger ett par spel direkt.

 

A. Wozniak – F. Pennetta

Mitt tips: Wozniak

Insats: 3/5

Spelstopp: Runt 17:00

Analys:

Wozniak imponerade nåt oehört på mig senast mot Mauresmo, Wozniak vann matchen i två raka set, hon var lite seg i starten och hamnade i underläger i första set men när hon väl kom igång så sa det bara pang så var matchen slut och det blev en behaglig resa tillslut i matchen och hon behövde inte förta sig allt för mycket idag ställs hon mot Italienskan Pennetta som har haft en fenomenal sommar i tennisen.

Pennetta har gått ifrån att vara duktig till världsspelare, hon har klättrat kraftigt på rankingen den senaste månaden och nu är hon snart topp 10 i världen, Pennetta hade rena lekstugan i förra omgången mot Indiskan Mirza, vann i raka set och inte bara det hon nollade Mirza 6-0, 6-0, nåt sånt trodde ingen det skulle kunna bli men hon måste gjort sin livs match.

Pennetta har ett härligt spel men nu möter hon en Wozniak som är på samma väg som henne själv, med andra ord på väg mot världs toppen och jag kan inte förstår hur bolegn kan lägga ett så pass högt odds på Wozniak och jag hugger det direkt.

 

K. Clijsters – K. Flipkens

Mitt tips: +6.5 Geme Flipkens

Insats: 3/5

Odds: 2.04 @ Unibet

Spelstopp: Runt 23:00

Analys: Clijsters återkomst till dam tennisen har höjt upp hela intresset flera klasser och hon har visat direkt att hon är att räkna med, hon har redan nu lyckats slå ett par topp 15 spelare i världen i sin tredje turnering, har imponerat i US Open men haft en del svårigheter i sin egen serve men spela annars lysande tennis som vanligt.

Idag möter hon sin Flipkens som även hon kommer från Belgien och på pappret kanske detta inte ska vara nån svår match, men enligt mig så är detta Clijsters svåraste match än så länge i US Open trots att hon har slagit ut Bartoli rankad 14 i världen.

Flipkens har TOPPFORM och har spelat strålande tennis de första omgångarna, serva perfekt grundslagen sitter utmärkt och retunera strålande, denna matchen kan bli jobbig för Clijsters hon kan rätt utav förlorar denna match och det ger runt 9ggr på att Flipkens vinner men jag nöjer mig med ett Hcp i antal geme i denna match till ett mkt bra odds.