Blev lite plus igår efter att Svendsen vunnit lätt H2H mötet med Björndalen, men vinnarspelen gick fullständigt åt skogen. Men men det är bara att ta nya tag idag.

Vinnare Herrarnas Kombination Beaver Creak

Vinnare: J-B Grange  5.50 @Nordicbet

Julien Lizeroux 21.00 @Nordicbet

Natko Zrncic Dim 23.00 @Nordicbet

Insats: 2/10 1/10 1/10

Analys: Grange är en bra kombinations åkare men allt hänger fortfarande på hur han klara av Störtlopps delen, han få inte tappar mer än ca 1.50 för att har en bra chans på vinst. Nu tro jag han är så pass duktig så han klara detta och har en toppchans att ta hem hela kombinationen.

Lizeroux, samma sak här Störtloppsdelen är helt avgörande och även han få inte tappar mer än max 1.50 på de bästa i störtlopps delen för att kunna har en chans på vinst, 21ggr på Lizeroux är bjudodds och måste provas.

Dim är en väldigt bra kombinations åkare varför är svårt att säga då han aldrig klara av att kvala in i slalom i vanliga fall men när det väl dra ihop sig till kombination så gör han suveräna slalom åk och bruka vara allra snabbast på den delen, att han ska vinna idag är långsökt men helt klart värt en peng till 23ggr.

Karlskrona – Mörrum

Mitt tips: 2:a

Odds: 7.00 @expekt

Insats: 5/10

Analys: Har funderat över denna matchen hela dagen och nu har jag tagit beslut att spela den och det bli ett skrällspel från min sida här.

Karlskrona är ett relativt svagt hemmalag och idag dras man både med skador och sjukdomar och saknar runt 6 spelare som är ordinarie i vanliga fall, det har varit tätta matcher mellan dessa lag under säsongen och KHK har vunnit båda matcherna tillslut efter underläger.

Mörrum är ett bottenlag och spela för det mesta som ett också men man har spelat bra emot KHK under hela säsongen och har varit nära poäng i båda matcherna.

Man kommer extra tända till denna match då man vet att KHK saknar en del spelare och idag se man sin chans att vinna denna matchen.

STORT värde i Mörrum idag till 7ggr hos expekt.