Misslyckad dag igår då inte nåt gick som jag trodde, idag har vi ett bra utbud och nu är det dags att försöka ta betalt på riktigt allvar och jag spela hårt idag på flera spel.

Häng med nu så ska vi ta betalt av bolagen.

 

Sevilla – Stuttgart

Mitt tips: 1:a (-1.0mål)

Odds: 2.50 @bet365

Insats: 4/10

Analys: Vid seger så säkra Sevilla avancemang och man bli gruppsegrare, man har spelat lysade fotboll hela säsongen och inget lär förändras till dagens match.

Sevilla kommer spela inför fanatiska fans och det är bara seger som gäller för hemmalaget, man är starka hemma som vanligt och man spela underbar fotboll.

Man kommer få tillbaka ett antal spelare till dagens match som inte var med i liga spelet senast vid vinsten mot Xerez. Senaste matchen mot Stuttgart så var man faktiskt tillbakapressade långa stunder men man tog till avara på sina chanser och vann med 3-1 och det var ett styrkebesked, här hemma kommer man dominera match bilden och mål det kommer man göra frågan är bara hur många.

Stuttgart är i en situation där bara vinst gäller för dem, vinner de inte idag så är det kanske kört med andra platsen i gruppen, man kommer till spel med usel form trots bra spel på slutet, man var bättre än Sevilla frra gången se under helgen så dominerade man mot Bayern Munchen men kunde inte göra mål.

Man saknar en riktitg sylvass anfallare i laget och det har visat sig ara kostsamt denna säsong, tränaren Babel hänger löst då de är indragna i bottenstriden i ligaspelet och det ryktas om att detta kan vara hans sista match om inte resultatet är tillfredsställande för klubben.

Man dras med en del skador på tongivande spelare, följande spelare är ur spel Marica, Cacau, Lanig, Khedira, Osorio och Trasch.

Spela -1 mål på Sevilla för hemma ta man inte stryk mot ett lag som inte vet hur man viner längre, risken finns för utklassning.

 

Arsenal – AZ

Mitt tips: 1:a (-1.0mål) & -2.0mål

Odds: 1.67 @StanJames & 2.40 @PaddyPower

Insats: 8/10 & 3/10

Analys: Arsenal är helt överlägset sitt motstånd i denna match, man var redan i bortamötet mot AZ övrlägset spelmässigt men fick bara 1-1 och nu är man högmotiverat.

Arsenal har visat lysande form hela säsongen och man spela bättre fotboll i år än på flera säsonger och i år gör man mål framåt, flera spelare i Arsenal visa sitt liv form och det kommer Holländska mästarna få känna på idag.

Arsenal kommer sälla upp med ett mycket bra lag där Fabregas, Arshavin och Van Persie ingår i startelvan.

AZ har det både tungt i europa spelet och ligaspelet, man var helt överlägset förra säsongen i holland men denna säsong så är man ett av årets stora flopp lag och ligger endast på en mittenplats, man kommer saknar sin stora stjärna i dagens match i el Hamdaouioch det är ett otroligt stort minus för hela laget.

AZ lyckades på nåt sätt med att få lika i hemmamatchen mot Arsenal och det kommer man få sota för idag och jag räknar med ett taggat Arsenal som lyckas säkra upp ett avancemang genom en seger idag och troligen en storseger.

Fiorentina – Debrecen

Mitt tips: 1:a (-1.0mål)

Odds: 1.62 @bet365

Insats: 6/10

Analys: Gå resultaten Fiorentinas väg så kan man vara mer eller mindre klara för avancemang efter denna match mot ett väldigt svagt Derbrecen från Ungern, man vann bortamatchen mot dem med 4-3, man var klart bättre och siffrorna sulle varit större.

Hemma ska Fiorentina vara helt överlägset och det ska inte vara nåt snack om saken. Fiorentina gjorde en riktigt bra match i ligan under helgen som var efter ett tags sämre resultat.

Man vänats ställa ett riktigt starkt lag på plan, Frey saknas i målet men det kan man nog klara av en match som denna då detta är den lättaste matchen man kan spela i hela CL.

Derbrecen kommer endast med 16 spelare till dagens match, man har stora problem med sitt spel och man gå svagt i ligan också för tillfället. Derbrecen kommer nog inte spela så defensivt som de flesta tro då de fortfarande hoppas på ett mirakel, man kommer öppna upp sig och det borde ger ytor åt Fiorentina.

Kan inte se nåt annat än en solklar hemmaseger i denna match.

Leksand – Sundsvall

Mitt tips: 1:a (-4.5mål)

Odds: 2.09 @Pinnacle

Insats: 6/10

Analys: Leksand kommer till spel med ett bra lag men man saknar 8 spelare ikväll, några av dem är på landslagsspel och en del är skadade, men trots detta så ska man bara vinna denna matchen med slakt siffror.

Leksand har åter lånat in DIF backen Danielsson och nu har man även plockat in Karlsson från FBK, Leinonen i mål ikväll nu har han chansen att hålla nollan och skaffar sig lite respekt av fansen.

Sundsvall har enorma problem, trots att man är Leksands fan så tycker jag faktiskt synd om dem, men anser att det är helt rätt att man spela matchen då Leksand saknar en mängd av spelare också, man ska inte flytta fram matcher nu för det kommer inte hjälpa för Sundsvall kommer har stora problem ett bra tag framöver.

Sundsvall kommer till matchen utan ordinarie målvakt då både Zajkowski och Lundström är sjuka nu har man lånat in en målvakt från Kovland, han har spelat 5 matcher denna säsong för dem så han är inte ordinare ens i Div1, man har en back som är ordinarie som är tillgänglig sen har man två från Kovland och två från J20 laget, framåt har man 9 forwards tillgängliga varav 2 st av dem har varit utlånade under säsongen och en av dem kommer få spela back.

Dessa spelare saknas ikväll för Sundsvall Joakim Lundström (sjuk)
Stefan Andersson (sjuk)
Petter Rydén (sjuk)
Stefan Svanbom (sjuk)
Niklas Zetterström (sjuk)
Nicklas Westerlind (sjuk)
Nicklas Johansson (sjuk)
Michal Zajkowski (sjuk)
Mikael Brancalion (skadad)
Fredric Mannström (skadad)
Henrik Thegel (landslag)
Erik Tägtström (skadad)
Niklas Öhman (magsjukdom)

Måste prova -4.5mål på Leksand då det är klasskillnad på spelarna lagen har lånat in och klasskillnad på dem som spela i lagen i vanliga fall.