Härlig lördag framför oss med mängder av spelvärda objekt, jag börja med ett F1 spel nu på morgonen, är nån uppe nu så tipsa jag er om att skicka efter lösenordet och få ta del av F1 spelet, det kan visa sig att vara hela dagens bästa spel.

Ni som inte är uppe tipsa jag också om att skicka efter lösen för idag har jag hittat flera toppspel och allt annat än kraftig plusdag få ses som ett praktfiasko.

F1 spel:

Pole Position: Adrian Sutil (Force India)

Odds: 15.00 Nordicbet

Insats: 2/10

Spelstopp: 04:00

Analys: Då var vi tillbaka på en höghastighets bana efter en tråkig och låghastighets lopp i Singapore. Japans GP är alltid lika härligt att se då allt från väder till konstiga avåkningar är vardags frukost här.

Sutil har varit med i toppen på slutet när det varit snabba banor och denna tävling är inget undantag då han har legat med i toppen på träningspassen, på sista passet under fredagen så var han snabbast och det var blöt bana och där är Force India bilen ruggigt snabb och det väntas regn under kvalet så allt är uppåt inom stallet.

Även om det inte nu skulle bli regn så ska Sutil ses med god chans på Pole Position och då är 15ggr pengarna rena bjudoddset och detta måste spelas.

Fler spel kommer under morgonen och dagen.

 

Davydenko – Söderling

Mitt tips: 2

Insats: 7/10

Analys: Söderling spela drömtennis just nu och har endast tappat ett fåtal geme i Kuala Lumpur turneringen, han har krossat båda sina tidigare motståndare och idag möter han ryssen Davydenko som han har extremt lätt emot de fyra senaste matcherna dem emellan har slutat endast med Söderling segrar, och vem minns inte franska öppna krossen.

Davydenko är jämn och stabil, han har inga jätte dödande slag som skrämmer Söderling. Davy spel passa inte så bra när han möter motståndare som Söderling då svensken slå ryssen sönder och samman.

Allt annat än en Söderling vinst här ska ses som en paktskräll trots att Davy är första seedad.

B. Munchen – Köln

Mitt tips: 2 (+2.0mål)

Odds: 2.05 Betsafe

Insats: 3/10

Analys: Bayern Munchen är på pappret helt överlägsna i denna match och de första 15min kommer bli väldigt avgörande för matchen utgång om det ska bli utklassning eller inte.

Munchen dras med väldigt tunga skador inför denna matchen på Robben, Ribery och troligen även Van Buyten.

Robben och Ribery är tyska ligans två bästa kanspelare och utan dem så tappar Munchen väldigt mkt offensiv kreativitet och deras chanser till utklassning minskas avsevärt.

Köln har varit en stor besvikelser så här långt men man är inte mkt bättre än vad tabellen visa, men man är tillräckligt bra i sna bästa stunder för att kunna störa ett skadedrabbat Munchen och det visade man förra säsongen då man besegrade Munchen borta med 2-1.

Podolski börja hitta formen allt mer och idag har han chansen att sänka sina gamla lagkamrater och det gör han nog mer än väl.

Köln måste hålla ihop försvaret och mittfältet direkt från start för att inte tappat in en eller två bollar första 15min och klara man av den första anstormningen så kan man nog till och med plocka poäng idag.

Värdespel på +2mål Köln då Bayern saknar ett par riktiga offensiva kuggar.

Luleå – Färjestad

Mitt tips: 1

Insats: 4/10

Analys: Hemmaplan mellan dessa två lag bruka bli helt avgörande och jag både tro och hoppas att så är fallet även denna gång.

Luleå har inlett säsongen bra hemma med två raka vinster medans det på bortaplan har blivit två förluster, Luleå spela en frejdig hockey på hemmaplan och publiken bruka höja dem en klass.

Inga nya problem som stör hemmalaget inför denna väldigt viktiga match, antingen hänger man på de andra topplagen eller så stannar man kvar i mittenskiktet.

FBK spelade match senast mot Detroit och stjärnlaget Detroit vann matchen utan att behöva förta sig nämnvärt man vann med 6-2, trots det så gjorde FBK en helt ok insats.

Idag är det annat motstånd och jag tro faktiskt att FBK spelarna är lite slitna efter ett tufft matchande i inledningen av säsongen, man saknar endast Rahm inför matchen och han var ändå inte tänkt att starta matchen så inga avbräck att nämna i bortalaget.

FBK måste se upp med att inte dra på sig allt för många utv då Luleå är dödligt effektiva i PP spelet.

Jag tro ipå en jämn och hård match mellan två rätt bra lag men där hemmaplan avgör till Luleås fördel.

St Louis – Detroit

Mitt tips: 2

Insats: 10/10

Analys: Här kan jag inte tänka mig att Detroit skänker bort två raka matcher till St Louis, man förlorade gårdagens match med 3-4 efter att har tappat en solklar 3-1 ledning och jag kan inte i min vildaste fantasi se hur detroit ger bort denna match, att de ska inleda säsongen med två raka förluster är för mig en omöjlighet.

Detroit dominerade långa stunder i förra matchen mot St Louis och det var en fenomenal Mason som höll kvar Blues i matchen.

Sen lär Setroit vara laddade till tusen för att visa publiken vilket fantastisk lag man är, Lidas, Z, Ericsson och Franzen vill inte åka från Sverige med två förluster i bagaget.

Maxa Detroit här då jag tro de krossa St Louis Blues i dagens match.

Buffalo – Montreal

Mitt tips: 1

Insats: 7/10

Analys: Spelade emot Montreal i första matchen mot Toronto med hög insats och det blev vinst för Montreal efter sudden men det var sanneligen ingen rättvis seger man kvittera på slutet mot Toronto efter att Komisarek den förre Montreal spelaren tagit en idiot utv, sen var Toskala en bedrövelser i Maple Leafs laget, Montreal var långa stunder helt utspelade i matchen och skulle ha förlorat den.

Man fick en oehört tung skada på stjärn backen Markov som bli borta i fyra månader, han är Montreal stora stjärnback och utan honom så kommer man bli ihålliga ännu mer än vad man redan var, Price gjorde en kanoninssats senast och frågan är om han mäkta med ännu en sån match jag tror inte det.

Buffalo har jag följt en del under försäsongen, man har en hygglig kapacitet men man kommer få kämpa för att ta sig till slutspel, Miller är nyckeln till framgång i målet.

Man har ett par hyfsade spelare utöver Miller och det borde räcka till en stabil seger mot ett väldigt svagt Montreal.

Tro stenhårt på hemmaseger här då det råder klasskillnad mellan lagen.