Söndagen slutade med att 2 av 2 spel satt enkelt och det blev ytterligare en fin dag, nu ska vi ta nya tag denna veckan och Måndagen börja med ett riktigt fint utbud.

Mjällby – Trollhättan

Mitt tips: 1 (-1.0mål)

Insats: 4/10

Motivering:

Mjällby bara fortsätter att vinna, senast fick man mittbacken Juan Robledo utvisad efter 40min men man vann ändå och man hade rätt bra koll på matchen även efter utvisningen.

Till dagens match så saknar man självklart Robledo, men det är rätt match att vara avstängd i, man sätter in vänsterbacken Cederberg som mittback och ta in Leandersson som vänsterback, sen kommer troligen Jukka Santala göra debut ikväll, och detta kommer bli riktigt intressant att se vad han gå för, meritlistan är grym och nu är det upp till bevis för honom.

Trollhättan är nykomlingar och man ligger som väntat sist i serien och man är det klart sämsta laget i serien och för mig är det givet att man åke ur, man spela otroligt tråkigt och omständigt, ligger motståndarna bara rätt i sitt spel så skapar inte Trollhättan nåt i matcherna.

Mjällby kommer gå ut hårt i matchen och försöka få hål på dem omgående och få man det så kommer det bli utklassning idag.

 

Fortuna Dusseldorf – Hamburg

Mitt tips: 2

Insats: 5/10

Motivering:

Då var det dags för en tredje raka dag med en rek från Tyska Cupen.

Dusseldorf kan jag inte nåt om egentligen, man är nykomlingar i Andraligan och man kommer troligen tillhöra den nedre regionen då man har ett relativt usel trupp där Van den Bergh och Bulykin är de största stjärnorna, resten av laget är rätt anonymt.

Man kommer spela inför fanatiska fans men det hjälper inte tro jag.

Hamburg spelade lysande fotboll i Europa League kvlet mot Randers, man vann matchen med klara 4-0, så nu kan man även matchar det bästa man har tillgängligt för dagen då man inte behöver tänka på returen mot Randers då man är vidare redan.

Man saknar några spelare idag, men alla storlag saknar spelare i den första omgången, det är 3 ordinarie spelare som är borta sen två som bara hade gått in på bänken så inga större avbräck.

Hamburg kommer ställa upp med följande lag Rost – Demel, Boateng, Mathijsen, Aogo – Tesche, Zé Roberto – Trochowski, Castelen – Guerrero, Petric

Riktigt stark startelva, detta hade kunnat vara den ordinarie trupp och varit sjukt stark men nu har man faktislt några bänk spelare med och det kan vara bra då de är extra tända på uppgiften.

Oddset i denna match måste synas då det är ett klart överodds.