Federer spelet var lysande senast medans Hewitt spelet sprack med minsta marginal efter en tuff femsetare.

Idag hitta jag inte mycket till spel men Wimbledon är fortsatt igång och där finner vi dagens spel.

 

Tommy Haas – Roger Federer

Mitt tips: Över 9.5 geme första set

Insats: 5/10

Motivering:

Haas imponera stort i Wimbledon och hans gräsform är utmärkt men nu stöter han på KUNG Federer som har sitt favorit underlag här och då krävs det ett enormt spel av Haas för att ger Federer en match.

Haas måste serva mer eller mindre perfekt i denna match och retunera sjukligt bra, Haas har servat rätt bra i tuneringen och retunerat bra och mot Djokovic satt allt detta utmärkt, men det var mot en Djokovic som är ur slag.

Federer hade lekstuga med Karlovic, Karlovic hade en bra serve även i den matchen men när Federer ville så ökade han tempot och kroaten hade svårt att hänga med och det lär väl bli nåt liknande även i denna matche mot Haas.

Första set kommer troligen bli rätt jämnt där båda spelarna läser in varandra och jag skulle kunna tänka mig att det bli 7-5 till Federer och överspelet sitter medans reseten av matchen bli en ren slakt.

Expekt ger 1.65 på över 9.5 geme, jag vet inte riktigt hur resten av marknaden stå sig i detta spel men jag hitta bra spelvärde i det och hugger det rakt av.

Lycka till!!