En helt ok dag igår då 2 av 3 spel satt ända missen blev att Malmö vann borta mot Västerås, Västerås var det bättre laget hela matchen men dåligt försvarsspel och målvaktsspel blev fallet, men bättre gick det för St Louis då man krossade LHC med 6-0 och sen satt under spelet i Unirea- Stuttgart matchen perfekt.

Idag har vi ett fint utbud åter igen och jag spela några spel, vill ni vinna pengar så häng med annars gå ni mister om kalas spel.

Bofors – Oskarshamn

Mitt tips: 1

Odds: 1.80 @ expekt

Insats: 3/5

Analys: Bofors har inlett säsongen på ett bra sätt, men senast gjorde man en riktig skit match borta mot Almtuna, men matchen var trots det jämn enda in på slutet men till sist fick man ger sig, innan dess hade man gjort storartade matcher och jag förväntar mig ett heltaggat och revansch suget hemmalag i dgane match mot svaga Oskarshamn.

Bofors är som vanligt alltid svårspelat på hemmaplan och det är hemma man ska ta de flesta poängen. Bofors har inga nya skador så man kommer till spel med bästa möjliga lag som det har varit i de andra matcherna.

Oskarshamn gjorde en lysande försäsong men som väntat skulle det bli värre när den riktiga säsongen drog igång, man är alldeles för klena offensivt för att kunna utmanar de bästa lagen, att man kommer klara sig kvar trots det är det ingen tvekan om då det finns ett par andra lag som är odugliga i denna serien men idag väger man för lätt för att kunna utmanar ett alldeles för hemmastarkt Bofors.

För mig är detta en given etta på förhand och jag kliver in med en insats strax över medel.

Färjestad – Detroit

Mitt tips: 2

Insats: 5/5

Analys: Samma sak här som igår dagens match mellan LHC och St Louis, ren klasskillnad och matchen kan bara sluta på ett sätt och det med en seger för Detroit och det lär bli en enkel seger.

FBK har båda sina ordinarie målvakter skadade och låter därför Johan Gustavsson, 17 år står denna match, han spela normaltsätt med Div1 laget Skåre. Han har inlett säsongen bra där men nu bli det andra bullar, Detroit kommer äga spelet under hela matchen och kommer bombadera FBK målvakten.

FBK ställer upp med bästa lag men tror inte man kommer göra några dumheter här då man har serien att tänka på, visst man lägger sig inte bara ner och dö men man kommer inte riskera en massa onödiga skador.

Detroit kommer till denna match med bästa möjliga lag och nu verka även Z vara redo för spel och det skulle ger denna match ännu mer stjärnglans än vad det redan är, vi kommer få se Lidas, Datsyuk, Ericsson och Franzen bl.a i dagens match och det kommer innebära lekstuga för Detroit som börja ladda upp nu inför säsongs starten och det skulle nog sitta fint för dem med en lätt seger nu och det kommer det att bli.

Jag spela Detroit alla dagar i veckan mellan dessa två lag.