Nån liten Units plus igår efter att LHC gjort ett bra jobb, dubbeln sprack då St Louis förlorade, man ahde en otrolig oförmåga att göra mål och Bryzgalov fixade segern till Phoenix med ett fantastiskt målvaktsspel.

Idag har vi ett litet små trevligt utbud och detta bli mina spel idag.

 

Union Berlin – FSV Frankfurt

Mitt tips: 1:a (-1.0mål)

Odds: 2.25 @PaddyPower

Insats: 3/10

Analys: Här ta fjärdeplacerade Berlin emot näst jumbon Frankfurt och denna matchen ska bara vinnas, Berlin gör en riktigt bra säsong och man spela en lysande fotboll. Nu senast så krossade man Aachen borta med 4-1 efter den snöpliga förlusten hemma mot Greuther Furth.

Hemma är Berlin i normala fall enormt starka och man har fyra vinster på fem matcher hemma och idag väntas den femte sgern komma. Vid en vinst idag så kan man gå upp på en fin andraplats.

Frankfurt är ruskigt svaga denna säsong och förra veckans vinst kommer man inte kunna upprepa idag, man har ett alldeles för svagt lag för att spela i denna serien och man kommer åka ut, man har plockat fem poäng på tio matcher och man har redan sex poäng upp till säker mark.

På bortaplan har man den mindre smickrande raden 0-0-5 och en fantastisk målskillnad på 1-16.

Man har flera storförluster mot de bättre lagen denna säsong och även mot sämre lag så det mesta lutar åt en stabil hemmaseger och jag prova -1 på Berlin till ett väldigt lockande odds.

QPR – Leicester  1:a 1.95

Washington – NY Islanders  1:a 1.70

Dubbel odds: 3.32 @expekt

Insats: 2/10

Analys: QPR kan idag vid en seger gå upp på en andraplats i tabellen och det skulle nog smaka fint för detta lag som fick utstår en del kritik i början av säsongen men nu har allt lossnat och man gå fram som en ångvält, nu senast så låg man under med 0-2 emot Derby men man vände till en stabil 4-2 seger och det var mer än rättvist.

Man har flera spelare i högform och jag ahr svårt att se att de ska har tappat formen till dagens minst sagt viktiga match mot Leicester.

QPR lider fortfarande av en del skador men det verka inte störa dem nämnvärt, man gör bara en ändring i laget från förra matchen. Hemma är man fortfarande obesegrade och man har även börjat vinna hemma nu och har raden 3-3-0 och 16-6 i målskillnad.

Leicester gör en succe artad nykomlingssäsong och ligger just nu på en 5e plats i tabellen, man har bara förlorat en bortamatch så här långt, man lever mycket på sin stabila defensiv. Deras defensiv kommer verkligen sättas på prov idag då QPR är i en lysande offensiv form så nu få vi se vilket lagdel i de olika lagen som har bäst form och mitt tips gå på hemmalaget.

Washington har hittat formen igen efter en svacka man har nu fem raka vinster och under natten som var så besegrade man Atlanta med 4-3 efter att har avgjort matchen första halvan av den då man hade 3-0 och lekte hockey sen kom Caps in i en vanlig svacka som bara de kommer och man tappade till 3-2 sen gjorde man 4-2 men mindre än minuten kvar och matchen var avgjord Atlanata fick in ett tröstmål me 0.3sek kvar .

Washington spela en härlig offensiv hockey hemma och det bruka betyda minst 4 mål per match, man har superkedjan med Bäckis, Ove och Semin som producera nåt så in i helskotta, Ove gjorde 2 mål under natten som var och han är i superb form.

Islanders tog ssongens första seger senast efter ordinarie speltid vid 3-1 vinsten mot ett tamt Rangers, man är relativt svårslagna och bruka kunna få med sig ett X i matcherna men idag tro jag man få det svårare mot ett offensivt glatt Caps.

Islanders har inga stjärnor i sitt lag utan man sliter som ett lag tillsammans och man har inte nån matchvinnare som kan avgöra matcherna på egen hand som te.x Washington har i Ove, Semin och så vidare.

Jag tro på en ganska klar hemmaseger här för Caps.