Luleå satt klockrent igår och matchen utvecklade sig precis som jag trodde, idag har vi ett härligt utbud med allt från hockey till CL fotboll, jag väljer att spela i matchen Unirea – Stuttgart, LHC – St Louis och Västerås – Malmö. Alla tre spelen känns givna på förhand så häng med.

 

Unirea – Stuttgart

Mitt tips : Under 2.5mål

Odds: Runt 1.85

Insats: 3/5

Analys: Unirea är en väldigt liten klubb från Rumänien men man skörda stora framgångar med små medel, man har köpt sina spelare väldigt billigt eller rätt av fått dem på Free Transfer. Tränaren Dan Petrescu gör ett fantastisk jobb. Unirea vann ligan förra säsong och är därför direkt kvalificerade för CL och även denna säsong leder de den inhemska ligan och under helgen vann de med 4-1 hemma mot Astra Ploiesti. Denna matchen kommer inte spelas på Unireas hemmarena utan den kommer spelas i Steaua Stadium då deras egen inte är godkänd, men detta är inget större minus då de inte har långt att åka ändå.

Man vilade ett par spelare i förra CL matchen mot Sevilla men idag är det bästa lag som ställer sig på plan och detta kommer inte bli nån lätt match för överskattade Stuttgart.

Stuttgart kommer till dagens match med en seger i ryggen i ligan, men annars så har det varit en usel start på säsongen och nu ställs man inför en nyckel match i grupp spelet i CL efter den usla insatsen hemma mot Rangers då man bara fick lika.

Stuttgart få klara sig utan A. Hleb då han är skadad och det är ett minus i denna match då man hade behövt rörliga spelare på plan.

Stuttgart kommer har mest boll men Unirea kommer kontrar varje gång de få chansen och detta kan bli en väldigt seg match och därför tro jag under spelet är ett kanonspel här.

 

Linköping – St Louis

Mitt tips: 2

Insats: 5/5

Analys: LHC spelade match igår och nu har de en ny match idag mot ett St Louis som snart starta sitt seriespel, denna match kan bara sluta på ett sätt och det är St Louis seger.

LHC spela värdelös hockey för dagen och sen med en match i kroppen från igår så kommer de inte hänga med i svängarna i kväellens drabbning.

St Louis har spelat lysande hockey under försäsongen man har krossat flera lag nu senast så åkte Dallas på en stjärnsmäll mot St Louis 5-0.

Spel mot ett mål och spel mot ett mål i målprotokollet.

Västerås – Malmö

Mitt tips: 1

Odds runt 2.15 – 2.20

Insats: 3/5

Analys: Jag tycker Västerås har spelat kanonhockey än så länge men haft en del problem med målskyttet, man spela sig fram till bra chanser men det är det lilla extra som saknats men med bra försvarsspel så kan det räcka med 2 mål per match och i denna matchen ta man emot ett lika ineffektivt Malmö som jag dessutom tycker är duktigt överskattade.

Västerås är hemmastarka och ska vara favoriter, jag tycker till och med att de ska vara ännu större favoriter.

Malmö spela hyfsad hockey men det räcker inte till i för att vara med i absoluta toppen, man har ett darrigt försvasspel och en darrig målvakt, framåt är man tunna och sätter inte dit sina chanser.

Man har haft tur i ett par matcher att man ens fått poäng och idag kommer man få känna på hur det är att förlora en match som man ska förlora.