Efter att har varit borta ett tag så är jag nu tillbaka och är motiverad till tusen och idag har jag hittat ett kanonspel i svenska elitserien och jag kliver in.

 

 

Luleå – Linköping

Mitt tips: 1

Insats: 3/5

Analys:

Luleå har ett kanonlag denna säsong och det visade man senast när man krossade SSK med 8-2 och det var inget snack om saken, idag ta man emot Linköping som efter två raka förluster äntligen fick till det senast hemma mot FBK, men matchen i sig var inget övertygande då jag tycker FBK var det bättre laget långa stunder, men vist är vinst och detta kan självklart höjt LHC självförtroende en del.

Luleå fick igång sina nyförvärv senast och PP spelet såg bra ut och de har inga större problem till kvällens drabbning.

Linköping har egentligen inte fått nåt att stämma än så länge allt från målvaktsspel till anfallsspel har sätt svagt ut, Norrena har inte gjort många glada än men vi vet vilken kapacitet han har, backarna har sätt långsamma ut trots flera stjärnor på den positionen och framåt har inte de inte alls sätt bra ut.

LHC måste höja sig flera klasser ikväll om de ska kunna plocka poäng emot Luleå och det har jag svårt att se att de ska göra, Luleå vinner denna matchen med publkens hjälp och sen att de fick det att stämma jäkligt bra i förra matchen.