Igår blev det första minus dagen på länge, -0.2 Units. Atl Madrid gjorde sitt medans Real Madrid skämde ut sig mot Div3 Alcorcon.

Idag har vi ett stort utbud och jag har hittat några spel så det är bara att hänga på……

 

Udinese – Roma

Mitt tips: 1:a

Odds: 2.40 @BetSense

Insats: 3/10

Analys: Udinese har inte haft marginalerna med sig på slutet, tre raka förluster och i två av de matcherna har man varit värda minst en pinne, nu senast så var man minst lika bra som Palermo borta men trots det förlust med 0-1 efter ett sent mål.

Idag har man en ytterst viktig match, ska man hänga med de andra lagen som ligger runt europa platserna eller ska man bli indraget i bottenstriden. Man har en gyllener chans att besegra ett skadedrabbat Roma idag som dessutom har dålig form.

Udinese saknar Domizzi som är skadad och Obodo och Ferronetti som båda också är skadade.

Roma kommer till denna match efter en patetisk insats senast hemma mot Livorno, man förlorade den matchen med 0-1 och det är en katastrof minst sagt. Till dagens match så saknar man en drös med spelare och flera av dem är ytterst viktiga spelare.

Följande spelare är borta från spel idag, Totti, Cerci, Pizzaro, Menez, Riise och Burdisso sen har man ett stort frågetecken för målvakten Doni.

Man kan lugnt säga att Roma har massiva problem på den offensiva fronten till dagens match då varken Totti, Pizzaro eller Menez kan medverka, sen har man stöttespelaren i försvaret Burdisso och det är ett enormt minus.

Jag tro Roma få det väldigt tufft i denna match, möjligt att de kan kriga sig till ett kryss men jag kan inte motstår oddset på ettan på Udinese.

 

Calgary – Colorado

Mitt tips: 1:a

Odds: 1.95 @expekt

Insats: 4/10

Analys: Calgary har inlett säsongen starkt och man ligger tvåa i Northwest division och idag ta man emot ettan i samma divison, Calgary spela en härlig offensiv hockey på hemmaplan och idag ska man har en bra chans trots motståndet.

På pappret är det klasskillnad men på isen har det visat sig vara helt annorlunda, Colorado har en fantastisk målvakt denna säsong i Anderson som har räddat dem i flera matcher men förr eller senare så kommer även detta Colorado lag ner på jorden och inatt verka vara ett lämpligt tillfälle för det.

Calgary förlora hemma ungefär 12 till 15 matcher under en grundserie på 41 hemmamatcher, och att en av de förlusterna ska komma inatt mot Colorado tro inte jag.

Colorado spelade uner natten som var mot Edmonton och det blev vinst med 3-0 trots att man stundtals var rätt ordentligt tillbaka pressade främst i andra perioden, men man lyckades hålla emot och sen i tredje så drog man ifrån till en säker seger. Men den matchen kan mycket väl sitta i benen idag då man 24timmar senare ska möta ett betydligt mycket bättre lag i Calgary och jag tro det bli förlust för succe laget Colordo.

Jag spela ettan på Calgary till 1.95 med 4 units.