Gårdagen blev en ganska bra dag då 3 av 4 spel satt och det bev ganska ok med plus, hade inte tänkt lägga nåt spel idag men ändrade mig.

Massivt spelutbud idag, klart bästa dagen denna vecka.

Union Berlin – W. Bremen

Mitt tips: 2

Insats: 3/10

Motivering:

Union Berlin spela i andra ligan och är nykomlingar där, man har inte gjort några större värvningar inför säsongen, man kommer bli ett bottenlag denna säsong och jag tror inte de kommer räcka till i andra ligan och då kan man undra hur det ska gå i denna Tyska Cup matchen.

Man lär troligen komma med det bästa man har och man kommer nog orka stå emot en tag i matchen.

Bremen är ett storlag i Tyskland trots en misslyckad fjolårssäsong. Man har blivit av med sin fixstjärna Diego som gått till Juventus men man ahr trots allt en trupp som är flera dimensioner bättre än Berling.

Jag vet inte vad man kommer med för lag idag men Bremen bruka vara rätt bra i cuperna och jag räkna med att de ska har en fin chans i denna match mot ett mostånd som är så pass svagt.

Men håller nere insatsen men oddset måste provas.

 

Ljungskile – Sirius

Mitt tips: 1

Insats: 6/10

Motivering:

Ljungskile har efter en jobbigt start första halvan av säsongen nu kommit igång, man tog en dubbel seger mot Qviding, senast så visade man en enorm vilja då man vände 0-2 till 3-2 den sista halvtimmen.

Idag ta man emot ett annat lag som hade det jobbigt första halvan av säsongen också men även Sirius har spelat upp sig en de på slutet, på de fem senaste matcherna har Sirius raden 2-2-1, men idag ställs man mot ett lag som på pappret är en klass bättre.

Ljungskile har nästan en skadefri trupp frånsett ett par skador och ett frågetecken, de har bra harmoni i truppen nu och bra fart på träningarna, jag sa för ett par veckor sedan att det hade blivit ökad konkurans bland spelarna om startplatserna och med det så skulle resultaten komma och det verka vara precis så också.

Sirius har en bortarad som är usel och att de ska kunna störa ett uppåtgående Ljungskile idag har jag svårt att kunna se framför mig, oddset är riktigt bra på den raka ettan och det måste spelas.