Zvonareva kom aldrig till spel igår så pengarna tillbaka där, Haas hade 2-2 i set och 6-6 i avgörande set mot Cilic när matchen fick brytas igår, kommer spelas klart under dagen så just nu är gårdagens spel ej klart.

Idag har jag några spel att bjuda och två fotbolls matcher som kommer spelas hårt.

Höllviken – Hässleholm

Mitt tips: 2

Insats: 7/10

Motivering:

Höllviken ligger på en stabil 4e plats i Div 2 södra Göraland, man har ingen chans på serieseger och ingen chans att åka ur.

Men idag har jag fått ruggig info från diverse personer jag haft samtal med, Höllviken har enorma problem inför matchen, man kommer saknar åtminstone 7-10 spelare pågrund av sjukdomar och skador lägg därtill att lagets bästa målskytt Björn Larsson är avstängd så kan ni föreställa er vilka problem tränaren har inför matchen. Höllvikens tränare var minst sagt orolig inför matchen då han fortfarande inte vet vilka han kan spela med.

Höllvikens form är dessutom på nedåtgående då man är utan seger de senaste 4 matcherna, fyra raka kryss skvallra om att man är lite ur slag men samtidigt svåra att besegra, men idag kommer det bli jobbigt.

Hässleholm har efter en knackig inledning på säsongen verkligen kommit igång på slutet sju poäng på de tre senaste matcherna tyder på stigande form och man kommer med en skadefri trupp till dagens match.

Senast så gjorde man en stabil insats mot IFK Malmö då man vann med 1-0 efter strålande försvarsspel.

Inget snack om vad man ska spela i denna match, Hässleholm ska ses med en enormt bra vinstchans mot ett minst sagt sargat Höllviken.

 

Kristianstad – Sleipner

Mitt tips: 1

Insats: 9/10

Motivering:

Denna matchn hämtas ifrån Div1 södra.

Toppmöte mellan två nykomlingar där jag tror det ena laget är påväg neråt i tabellen medans det andra laget kommer att förbli ett topplag resten av säsongen.

Jag hade redan innan säsongen hånat alla bolag som trodde att Kristianstad skulle bli ett bottenlag, det fanns inte en chans att man skulle bli det och det är man inte heller. Jag se Kristianstad som ett mycket möjlig vinnare av Div1 Södra då jag anser att man ahr den bästa truppen med flera spelare av Superettan kaliber.

Kristianstad har inför dagens match A. Svensson avstängd och det är naturligtvis ett tungt avbräck men samtidigt få man tillbaka två spelare i spel och det är mittfältsstrategen Peter Hiir Salakka och anfallaren Simon Sjöfors och båda väntas gå rakt in i startelvan.

Kristianstad har flera spelare med allsvensk och superettan rutin, Hiir Salakka spelade så sent som ifjol i allsvenskan med Ljungskile och det är kalrt att det är skönt att har honom tillbaka i laget och Sjöfors är en väldigt viktig spelare på de fasta situationerna och håller förövrigt toppklass i Div1, sen har man ett högklassigt mittfält rakt av som håller toppklass i Superettan då kan ni tänka er hur bra de är i Div1, målvakten Fegler är utan tvekan ettans bästa målis, försvaret är lite halvkasst men det kompensera man med ett hårt jobbande mittfält.

Sleipner har spelat över sin förmåga än så länge och förr eller senare ta det stopp och idag är rimligt att tro att det bli förlust för ett sargat Sleipner, man saknar Fredrik Pettersson, Sunday Eyenga, Alexander Radesjö och Stefan Persson, in i truppen kommer i stället Pagguy Zunda och Valdo Nyabaro.

Sleipner är förvisso ett starkt bortalag men att spela borta mot Kristianstad är bland det svåraste man kan utsätta sig för i Div1 Södra, Kristianstad är allt som oftast förkrossande bra hemma där man vunnit 4 av 5 matcher man ahft med en målskillnad på otroliga 15-3, ända poängförlusten kom mot Sylvia 2-2 där gav man bort två poäng efter att har släppt in båda målen på tilläggstid efter att har dominerat matchen helt och hållet.

Kanonodds på hemmasegr här och det liras med nästintill maxinsats.

 

S. Stosur – A. Ivanovic

Mitt tips: 1

Insats: 3/10

Motivering:

Stosur besegrade Malek senast efter en riktig kämparinsats, stosur fick aldrig igång sin serve riktigt men kunde efter mycket vilja ändå gå segrande ur matchen med 2-1 i set.

Stosur spelade dubbel igår och det tro inte jag var nåt negativt då hon fick än mer träning med att få igång serven och sen fick hon även springar av sig lite seg het i benen och kommer garanterat att vara heltaggad idag mot förra världsettan Ivanovic.

Stosur kommer garanterat att serva bättre retunera bättre än föregående matcher och det lär behövas idag.

Ana Ivanovic har kämpat med att hitta tillbaka till spelet ända sedan franska Öppna vinsten förra året, efter att har vunnit sin första Grand Slam så försvann all hennes spel och hon har sedan dess rasat i rankingen och just nu tror inte jag Stosur se Ivanovic som nåt övermäktigt motstånd.

Ivanovic har även här i Wimbledon kämpat med sitt spel trots att hon senast vann enkelt i två raka set så var det inte nåt toppspel från henne. Ivanovic kommer få det tufft idag och jag bli inte förvånad om det bli god natt och adjö i Wimbledon i denna omgång.

Stosur prövas med en låg insats här mot Ivanovic.