Gårdagen slutade på fint plus efter att LHC och SAIK gjort sitt medans sexlingen från Finland gick lite sämre, idag har vi ett urtråkigt utbud men detta är mina spel idag.

Davydenko – Söderling

Mitt tips: 2:a

Odds: 2.10 @Pinnacle

Insats: 7/10

Analys: Detta är en mycket lustig oddssättning med tanke på vart som står på spel för Söderling, visst Davydenko måste vinna denna match men det är faktiskt så att Söderling också måste göra det, ja Söderling är vidare till semi men han vill säkerligen undvika att möta kung Federer i semin redan, skulle Söderling förlora idag så kommer han få möta Federer.

Jag utgår ifrån att Söderling kommer göra allt i sin makt för att ta hem denna match och det ska han i normala fall göra trots att Davydenko är i absolut toppform, jag se Söderling som en bättre spelare på det mesta och det kommer vara han som styr och ställer i denna match.

Spela han lika bra som i de andra två matcherna så kommer han ta en enkel seger det våga jag lova och att lägga ett odds på 2.10 på en spelare som varit bäst av alla så här långt i turneringen är bara att tacka och ta emot.

Lira Söderling alla dagar i veckan till detta fenomenala odds.

Örebro – Leksand  2

Olofström – Halmstad  1

Karlskrona – Gislaved  1

Odds: 2.34 @expekt

Insats: 4/10

Analys: Leksand har börjat hitta rätt nu i sin grishockey, försvarsspelet har börjat stämma och backarna gör sitt jobb helt utmärkt nu, många klaga på att de inte gör några mål, men jag fattar inte vad det är de vill, föregående år har man vunnit matcherna med 10-1 och sånt men vad har det hjälpt i slutändan när man ändå inte har klarat av den defensiva biten mot de bättre lagen, men nu vet man hur man ska försvara sig och då räcker det med runt 3,4 mål per match för att vinna.

Leksand har fortsatt en del skador men det börja ljusna till nu och Bergenström är troligen tillbaka redan i Januari månad nu i stället för det man trodde först nästa säsong.

Örebro är usla i försvarsdelen och jag tro de få det tufft idag.

Olofström gå som tåget och är väl snart klara för Allettan mer eller mindre och idag ska man bara besegra ett svagt bortalag i form av Halmstad allt annat vore ett mirakel.

Karlskrona fortsätter att blanda och ger denna säsong, man har ett överskattat lag men visst ska man vara topp 4 med en massa högavlönade spelare som Simon Skoog som tjänar en hel förmögenhet i Div1, men underprestera som bara den.

Men idag kommer man vinna mot ett väldigt svagt Gislaved.

Relativt säker trippel till ett helt ok odds.