Ja, även gårdagen slutade med plus och det kan jag tacka fenomenala Benfica för då de hade lekstuga med Nacional och vann med 6-1, trots en halvrisig match av dem.

Idag har vi ett väldigt spännande utbud och det finns en del spel att välja bland.

Alcorcon – Real Madrid

Mitt tips: 2:a (-1.0mål)

Odds: 2.50 @StanJames

Insats: 3/10

Analys: Då var det dags för Copa Del Ray och lilla Alcorcon få stor besök av självaste Real, har de nåt att hämta här? NEJ är mitt svar, detta kommer Real vinna utan problem troligen.

Alcorcon ligger på en 6e plats i Segunda B grupp 2, inget topplag ens i Segunda B, sen om inte det var nog så saknar man 5 skadade spelare till denna match och det är ett stort minus för detta lilla lag.

Visst alla kommer kämpa som svin för att störa Real men jag har svårt att se dem klara detta trots att Real bruka allt som oftast underprestera i Copa Del Rey.

Real Madrid bruka som sagt underprestera när det gäller cupen, men denna säsong har fansen och ledningen högre krav än vanligt hur konstigt det än låter då de har värvat hela marknaden nästan.

Real ställer självklart över en del spelare men senast så saknade man mycket folk påfrund av skador men nu har man återfått en del spelare.

Real har tagit ut följande trupp till matchen:

Målvakter: Dudek, Adan
Försvarare: Metzelder, Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo
Mittfältare: Van der Vaart, Drenthe, Granero, Guti, Gago, Diarra
Anfallare: Raul, Benzema, Van Nistelrooy

Hyfsad trupp kan man nog lugnt säga trots att Ronaldo är skadad, Kaka ej med och Casillas även han inte uttagen. Vi kan troligen räknar med att Raul börja på bänken, spelare som Benzema som inte var med i helgen kommer spela från start tillsammans med Van Nistelrooy, på mitten kommer vi nog se Van der Vaart och Guti från start.

Känns med andra ord som att Real Madrid satsar mer på cupen denna säsong än på flera år och då tro jag Alcorcon bli ett lätt byte trots att det är dubbelmöte.

Jag spela Real Madrid -1mål till lysande odds med 3 Units.

Marbella – Atl Madrid

Mitt tips: 2:a

Odds: 1.70 @betsafe

Insats: 4/10

Analys: Även denna match är hämtad ifrån Copa Del Rey och jag tro även detta så kallade storlag ta en trygg seger mot ett på pappret uselt motstånd som spela i Segunda B grupp 4, man ligger på en usel 18e plats i serien och spela horribel fotboll.

Marbella är inte bara ett uselt lag man har dessutom en del skadebekymmer att kriga emot, man saknar 4 spelare, 2 av dem spelade senaste liga matchen.

Atl Madrid vad händer med dem? de spela under all kritik och man gör inga mål knappt trots att man få två straffar under en match och spela med två man mer.

Men nu har man världens chans att fixa lite självförtroende och den chansen lär man ta idag. Atl Madrid kommer med ett stjärnspäckat lag med stjärnor som Aguero, Simao, Maxi och så vidare. Man kommer starta med säkerhet med Aguero på topp och de flesta stjärnor kommer spela från start då detta lag behöver självförtroende.

Jag tro man vinner denna match allt annat är en katastrof.