Då är det bara några dagar kvar av år 2009 och det innebär att jag bara har ett fåtal dagar kvar på sidan innan jag sluta. Detta år har varit ett mycket bra spel år sammantaget och jag hoppas ni läsare har vunnit lite pengar på mina spel. Idag har jag några spel att bjuda på, kommer lägga ett spel redan nu då det är tidigt spelstopp.

Watford – Nottingham

Mitt tips: 2:a

Odds: 2.30 @888sport

Insats: 4/10

Analys: Detta spel gillar jag lite extra mycket då mitt skräll lag förr denna säsong Nottingham är inblandat, jag har trott på Nottingham som en Premier League kandidat sedan säsongen startade, man hade det tungt i början men det kan förklaras med att man hade extremt mycket skador, men efterhand när spelarna har kommit tillbaka så har man bara ångat på och man har 14 raka matcher utan förlust nu och man är det enda laget i serien utan borta förlust men man spela oavgjort lite för mycket.

Watford kommer saknar Craig Cathcart and midfielder Don Cowie i dagens match och det är två tunga avbräck och sen saknas fortsatt Ross Jenkins men i övrigt har man inga problem.

Trots hemmaplan för Watford så tro jag man gå en tung match till mötes och det bli ännu en förlust.

Nottingham ligger trea i tabellen på samma antal poäng som tvåan W.Brom. Man spela en riktigt härlig fotboll och man har en mycket bra defensiv samtidigt som man har flera vassa målskyttar framåt.

Man har inte några större skade problem i laget inför matchen idag mot formsvaga Watford.

Watford har bara 1 vinst på de 5 senaste matcherna och senast blev det förlust mot usla Peterborough och innan dess förlorade man mot lika usla Derby på hemmaplan så formen är allt annat än bra hos hemmalaget.