Gårdagen var en tuff dag, resultaten gick inte min väg men det slutade med lite över 3 Units plus trots allt och det kan vi tacka Barca för då de körde över ett horribelt Zaragoza.

Idag har vi ett litet utbud men rätt trevliga spelobjekt.

Dubbel:

Luleå – Brynäs 1  1.75

NY Rangers – Phoenix 1  1.95

Dubbel odds: 3.41 @expekt

Insats: 3/10

Analys: Luleå ta idag emot Brynäs på hemmaplan och denna match tro jag vi få se ännu ett bättre Luleå än tidigare, jag tro man gick ordentligt stärkta ur segern på bortaplan mot FBK.

Luleå blev första lag på 24 matcher att besegra FBK på bortaplan och det var på tiden att nåt lag lyckades med det.

Luleå spela en härlig hockey på hemmaplan och man är kanske Sveriges bästa lag just nu på hemmaplan och jag räknar med att man gå ut och ta tag i detta direkt från början. Luleå saknar ett par viktiga kuggar idag, men man har en bra trupp ändå och ska ses med en god chans.

Brynäs har börjat spela sämre och sämre på bortaplan på slutet och jag tro den trnden fortsätter ikväll, man har ett par spelare borta även dem. Men man få tillbaka Dackell till kvällens match och det är viktigt för Brynäs men jag tro inte det räcker.

Rangers såg ut att gå emot en säker seger senast borta mot Montreal, men så började man slarvar med 5min kvar av andra perioden och tog två utv på varandra och det blev 5 mot 3 spel för Montreal, och det slutade med ett reducering för hemmalaget och tätt därefter så kom även 4-4. Sen i tredje perioden så svajade spelet fram och tillbaka, båda lagen skapade kanonchanser men de båda målvakterna gjorde det bra och räddade sina respektive lag.

Sen i förlägningen så drog Montreal längsta strået och Rangers åkte på sin tredje raka förlust. Men trots det så tro jag den poängen man tog så kom man lite stärkta ur det och nu få man spela hemma idag igen och jag tro man ta sig samman idag och kör över Phoenix.

Phoenix är inte så jäkla bra man har en bra målvakt som gjort flera stormatcher denna säsong. Phoenix spela en väldigt defensiv hockey och detta borde kunna passa ett väldigt offensivt Rangers.

Spela en dubbel idag och det är ovanligt, men tycker oddset på dubbeln är väldigt lockande och jag kliver in med 3 Units.

Benfica – Nacional

Mitt tips: 1:a -1.0mål & -2.0mål

Odds: 1.88 @Unibet & 3.25 @Paddy Power

Insats: 6/10 & 2/10

Analys: Jag älskar verkligen detta Benfica lag, man spela en sinnessjukt bra fotboll på hemmaplan denna säsong. Spela ingen roll om man leder med 1-0 eller 5-0 man fortsätter att spela full fart framåt och det är underbart att se.

Man är Portugals i särklass bästa lag och man kommer inte förlora många matcher denna säsong, hemma äger man alla lag, trots att man har spelat lika i en hemmamatch så är man bara äst, lika matchen kom i premiären 1-1, men det resultatet säger inte hur matchen såg ut, man skapade målchanser för att kunnat vinna med 10-1.

Efter den matchen har man lekt på hemmaplan och det mot lag man haft svårt för innan på hemmaplan och det är bra för idag ta man emot ett Nacional man har haft svårt att göra mål emot innan.

Man har knappt inga skadebekymmer i truppen och man stället ett sjukt bra lag på plan, spelare som Di Maria, Saviola, Ramires, Aimar och Cardozo kommer ägar sönder Nacional efterhand i matchen. Benfica lekte med Everton i Europa League och vann med 5-0 så formen är god.

Nacional har efter en svag start på säsongen kommit igång och man ligger på en ok 7e plats i tabellen, man har bra form men man är bortasvaga. På bortaplan har man raden 1-0-2, vinsten kom senast på bortaplan men det mot dåligt motstånd. Man spelade Europa League fotboll mot Bilbao förra veckan och gav dem en riktigt match men förlorade tillslut med 1-2.

Nacional har en giftig anfallare men de lär knappt spela på Benficas planhalva denna match och då lär han få springar sig trött på bollar som är omöjliga.

Att Benfica ska vinna denna match kräver jag och jag kräver att de kör över bortasvaga Nacional med 3 eller 4 mål och chansen finns i högsta grad.