Senast så satt Sigma spelet klockrent och det se ut som att formen är påväg uppåt igen, idag har vi ett ok utbud trots en hel del matcher så är det många matcher man kan ger avslag på direkt. Men nåt har man lyckats plocka ut iaf.

Real Madrid – Zurich

Mitt tips: 1:a (-2.0mål)

Odds: 2.10 @betsafe

Insats: 4/10

Analys: Real Madrid kommer till spel med nästintill skadefri trupp och vi kan nog räkna med att man kommer vila en del spelare inför helgens El Classico, men trots det så vill nog inte Real vara sämre än vad Barca var igår, man kommer gå ut och dominera denna matchen och man är klasser bättre än sitt motstånd.

Flera spelare som varit skadade är tillbaka i truppen idag och viktigast är nog Ronaldo, han väntas få speltid ikväll dryga 30-35min är rimligt.

Real vann bortamatchen mot Zurich med klara 5-2, siffrorna var nästan lika talande som resultatet och vi kan nog vänta oss en liknande seger idag på runt 3 målsmarginal.

Zurich ligger sist i gruppen med sina 3 poäng och man kommer hamnar sist också, man har flera spelare på skadelistan och det är de viktigaste spelarna också så man kommer ordentligt försvagat till kväellens match och jag kan bara se dem lämnar Santiago Bernabeu stadion med en storförlust.

Spela Real Madrid -2mål i denna matchen till ett helt ok odds.

Legia Waszawa – Cracovia Krakow

Mitt tips: 2:a

Odds: 7.68 @Pinnacle

Insats: 2/10

Analys: Då var det dags för Polska Cupen, alla andra lag i Polska Cupen spelade sina matcher för flera veckor sedan. Men nu ska även den sista matchen spelas och här drabbas två lag med lysande form samman, topplaget i högstaligan Legia ta emot ett Cracovia som hånats flera ggr under året i Polen, men man jobba på bra och har nu tagit två raka ritkigt meriterande segra med 1-0 och under helgen slog man tillbaka Wisla Krakow på bortaplan med 1-0, Wisla Krakow leder POLSKA LIGAN så det var en enormt bra genomförd match.

Cracovias tränare har sagt att man ta cupen på absolut största allvar och här bli det inget vilande av spelare, men man kommer saknar Tomasza Moskałę och Jakuba Grzegorzewskiego båda anfallare så det är tunga avbräck.

Legia kommer även de till denna match med god form, visseligen gjorde man en rätt svag insats senast hemma mot Polonia 2-2, men man har 6 raka matcher i ligaspelet utan förlust.

Men idag kommer Legia få klara sig utan flera nyckelspelare, dessa spelare saknas Wojciech Szala, Piotr Giza, Maciej Iwański, Marcin Mięciel och Takesure Chinyama alla ordinarie sen ryktas det även om att man ska ställa över en del andra spelare så vi kan räknar med ett b-lag från hemmalagets sida.

Senaste ligamatchen mellan dessa två lag slutade 0-0 och då hade Legia hemmaplan även den gången så Cracovia vet hur det är att plocka poäng emot Legia även när de ställer upp med bästa lag denna säsong och i denna match få man spela emot betydligt beskedligare spelare.

Måste prova tvåan på bortalaget till detta odds med dessa förutsättningar.

Siena – Novara

Mitt tips: 1:a (-1.0mål)

Odds: 2.60 @bet365

Insats: 4/10

Analys: Denna matchen är från Italienska Cupen och här borde Siena vara måna om att ta en enkel seger och den nya tränaren är nog väldigt sugen på att plocka en seger direkt också. Sien vila 4-5 spelare i denna match men de som ersätter är av samma kaliber så det borde inte vara nån skillnad på lagets kapacitet.

Siena har haft det enormt tungt i ligan och detta måste det bli en ändring på snarast och varför inte börja med att höja moralen i laget med vinst redan i denna match, man har redan sparkat två tränare denna säsong också.

Sien spelade bra i senaste ligamatchen mot Atalanta trots förlusten med 0-2 så ahde man mängder med målchanser och dessutom en missad straff.

Novara spela i serie C1 och de borde vara motiverade tycker man men så verka inte fallet vara då Novaras tränare tänker vila minst 5 ordinarie spelare, det är klasskillnad på lagen innan matchen och när ett Serie C1 lag ändra om halva laget så bli det ännu större klasskillnad, de spelare han vilar är såna spelare som varit med i så gott som alla matcher under säsongen så det är inga skit spelare han ställer över utan nyckelspelare.

Lira -1 mål på Siena utan att tveka då de behöver en seger för att få upp självförtroendet i hela truppen och idag har man en gyllene chans mot ett reservbetonat Serie C1 lag i form av Novara.