Även gårdagen slutade med fint plus trots missen på Bellucci men de övriga spelen satt fint och den som smakade bäst var att sätta dit QPR -1mål till 6ggr.

Idag har vi ännu ett fint utbud och jag tänker lirat ett antal spel så det är bara att hänga med.

 

Siena – Juventus

Mitt tips: 2:a & 2:a (-1.0mål)

Odds: 1.64 @Pinnacle & 2.88 @bet365

Insats:5/10 & 3/10

Analys: Siena har det tungt i ligaspelet man har endats tagit två poäng på de sex senaste matcherna och man ligger nu näst sist i tabellen endast Livorno är sämre. Deras två anfallare Maccarone och Calaio är i usel form sen har man två blytunga avstängningar till dagens match i Fini och Ghezzal.

Siena har det väldigt tufft emot lagen på de övre halvan man har tagit noll poäng på topp nio klubbarna i tabellen och det är svagt. Man är ett så kallat B lag till Juventus då man har en bra relation mellan klubbarna, Juve bruka lånar ut många ungar spelare och äldre spelare till Siena så de ska få speltid och det är fallet med Albin Ekdahl.

Siena gick upp i Serie A år 2003 och sedan dess är man nåt slag av b lag till Juve, detta är väldigt viktigt att veta innan man spela denna match.

Siena ligger näst sist men man kommer inte ta poäng i denna match, man kommer klara kontraktet under säsongens gång. Man har möts 12 ggr sedan Siena gick upp 2003, Juve har vunnit 11 av dessa matcher och 8ggr med två mål eller mer, enda segern Siena har tagit mot Juve var år 2008 då man vann med 1-0 hemma och det betydde att man klarade kontrakt och Juve hade inget att spela för, med andra ord båda klubbarna var nöjda med den utgången.

Juve har fyra raka matcher utan seger i ligan nu och det är dags för en seger för att hänga på de andra topplagen, man har spelat rätt bra på slutet men haft en enorm ineffektivitet framåt. Man vann i CL i veckan och då vilade man 4-5 startspelare och det visa bara på hur viktig denna match är idag.

Juve dras fortfarande med en del skador men Melo den viktiga mittfältaren som befarades skulle bli borta en lång tid verka redan vara spelklar och det är ett stort PLUS.

Jag spela helt enkelt både rak tvåa och -1.0mål på Juve och hoppas att det gå som det ska i denna match.

Manchester City – Fulham

Mitt tips: 1:a (-1.0mål)

Odds: 2.50 @betsafe

Insats: 4/10

Analys: Man City gör det fortsatt bra och man är på den övre halvan för att stannar säsongen ut och man kommer slåss om en topp 4 plats hela vägen.

Man har nu klarat av två raka svåra bortamatcher mot Wigan och Aston Villa med godkänd utgång 2x 1-1, nu ska man äntligen spela hemma och hemma är man utan poängförlust, man har haft en vecka vila utan matcher och det har nog gjort de flesta i laget gott.

Robinho kommer saknas idag då han är en dryg vecka från spel sen är Zabaleta högerback avstängd efter rött kort senast. Men stort plus i att Kolo Toure är tillbaka och han ta plats direkt i startelvan jämte Lescott som mittback, även Kompany är tillbaka efter skada men han ta plats på bänken.

Framåt kommer det bli Bellamy, Adebayor och Tevez och dessa tre herrar har varit i bra form den senaste tiden.

Fulham kommer till denna match efter en tuff batalj med Roma i tordags och man kommer saknar flertalet startspelare, Murphy, Davies, Andy Johnson och Etuhu är alla skadade.

Även Damian Duff ställs troligen över i denna match och Kelly lär också vara utanför startelvan.

Det ta hårt på en liten klubb som Fulham att spela europa spel men samtidigt är det stort för dem så man kan förstår att man ta det på allvar och allra helst när man möter Roma hemma och då få man helt enkelt offra en omgång i ligan för det.

Jag har svårt att se ett slitet Fulham att de ska störa hemmastarka City i denna match, endast underskattning kan hindra hemmalaget från vinst och jag tro de vinner med två mål eller mer.

Herrarna Storlslalom i Sölden

Vinnare: Marcel Hirscher

Odds: 17.00 @Nordicbet

Insats: 1/10

Analys: Då var det dags för herrarnas premiär i årets världscup damerna körde igår.

Hirscher är en väldigt snabb åkare och få han allt att klaffar i premiären så har han en ok chans att vinna premiären, han har hemmabana och allt så även det är ett stort plus, problemet är väl bara att huvud favoriten även han är från Österrike Benny Raich.

Satte ett antal vinnare förra säsongen i världscupen i utförsåkning och hoppas på att kunna få en kanonstart på denna säsong idag och idag spela jag hellre en åkare som ger lite mer än en av favoriterna då det är premiär och allt.

Är Hirscher topp 8 efter första åket så ger jag han en hygglig vinstchans för då få han ett bra start nr i andra.

 Barcelona – Zaragoza

Mitt tips 1:a -2.0mål & -3.0mål

Odds: 2.30 @Sportingbet & 4.10 @betsafe

Insats: 4/10 & 1/10

Analys: Har en härlig känsla för att det bli islossning för Barca ikväll mot bortasvaga Zaragoza, man har nu två raka matcher utan vinst, förlust i veckan mot Kazan hemma på Nou Camp och nu KRÄVER hemma fansen en storseger och finlir och jag tro de få se det ikväll.

Barca har en sån enorm potential och nu gäller det att visa det, en spelare som Messi har varit värdelös de senaste matcherna och Iniesta spela som en amatör nu på slutet men tro dessa stjärnor ta sig samman idag. Zaragoza spela på ett liknande sätt som Rubin Kazan gjorde, kan Barca skapar samma antal chanser mot Zaragoza som man gjorde emot Kazan så tro jag det kommer bli utklassning idag, Zaragoza har ett sämre försvar än vad ryssarna hade och även det talar för en drös med målchanser för hemmalaget och kan man få in en boll första 20min så kommer minst ett av mina två spel på Barca att sitta.

Barca saknar Alves och Henry idag men det gör inte så mycket då Alves varit ojämn på slutet och sen har Henry inte övertygat.

Zaragoza är nykomlingar och man hade rätt stora förhoppningar inför säsongen men det har gått trögt, man ligger på en 13e plats i tabellen och man är usla på bortaplan, man spela alldeles för offensiv fotboll borta för att det ska vara väg vinnande för Zaragoza.

Man kommer säkerligen försöka spela en offensiv och charmig fotboll idag med men det kommer straffar sig.

Senast Barca spelade hemma mot Zaragoza så vann man med 4-1 och idag möter man på pappret ett sämre Zaragoza än för två år sedan, då hade man ett stjärnfyllt lag det har man inte nu.

Gå på känslan i denna match och spela -2mål barca och -3 då det finns risk för stora siffror.