Leksand vann enkelt igår med 4-1 efter att har gjort en stark insats, man dominerade matchen i två perioder tills man slog av på takten och mitt spel var aldrig nära att missa då Trojas mål kom med endast 7sek kvar.

Idag har vi ett maffigt utbud där det verkligen gäller att välja rätt då det finns flera spel med högt värde i, jag väljer att spela ett antal spel så häng med nu…

 

T. Bellucci – O. Rochus

Mitt tips: 1:a

Odds: 1.95 @bet24

Insats: 4/10

Analys: Detta spelet känns riktigt bra på förhand då Bellucci gjorde en kanonmatch igår mot Pim Pim Johansson och vann i raka set, Bellucci servade som bara den och tappade inte ett enda eget serve geme, hade endast 1 break boll emot sig under hela matchen och det är riktigt bra gjort.

Han hade dessutom fler serve ess än svensken och det är det inte ofta någon har. Bellucci retunerade efter hand riktigt skapligt mot Pim Pim och även det är ovanligt att man gör så med andra ord så gjorde han en mycket bra match.

Idag ta han emot belgaren Rochus som slog ut Nieminen under gårdagen efter en tre setare, Rochus hade svårt att hänga med i tempot när Finnen drog upp det under andra set och förlorade det klart men tog tillbaka matchen i tredje då Nieminen tappade allt och blev för passiv. Rochus är liten till längden och har därför en relativt svag serve och det tro jag Bellucci kan uttnytja till sin stora fördel idag då han kommer kunna nå betydligt fler serva från Rochus än vad han kunde mot Pim Pim och då lyckades han ändå breaka en gång igår och det borde kunna innebära att han kan breaka minst en gång per set dag mot belgaren.

Bellucci har betydligt högre odds än vad jag trodde han skulle har idag och måste verkligen prova ett spel på honom till oddset 1.95 men håller nere insatsen då tennis spelen inte har gått min väg på senare tid när jag väl rekat dem.

 

 Sheffield U – Cardiff

Mitt tips: 2:a

Odds: 3.09 @Pinnacle

Insats: 3/10

Analys: Som väntat åkte Sheffield på en ny förlust i veckan mot Blackpool med solklara 0-3 och det är en jobbig tid man har just nu, man har knappt spelare att få ihop lag och nu har desperat signat Henri Camara på kontrakt säsongen ut.

Sista chansen känns det som idag för dem att hänga på topplagen men det kommer bli svårt då man har fortsatt en gedigen skadelista och den har utökats med ett namn minst, man spelade med två spelare senast som var halvskadade och båda dessa kommer troligen missa dagens match, följande spelare är borta från spel Jamie Ward,  Lee Williamson,  Derek Geary, Gary Naysmith, James Harper, Nick Montgomery, Paddy Kenny, Andrew Davies sen tvingades Richard Cresswell spela senast mot Blackpool och bli med största sannorlikhet borta från spel idag och sen är även Darius Henderson  ur spel i denna match, snacka om kaos i klubben.

Cardiff har efter en trevande inledning på säsongen kommit igång nu och har idag en chans på serieledning om resultaten gå deras väg, i början av säsongen drogs man med en hel del skadeproblem men nu se allt frid och fröjd ut i klubben, man spela just nu drömfotboll och ska ses med en kanonchans idag mot ett kris lag i form av Sheffield U.

Man besegrade Coventry i veckan med solkara 2-0 och siffrorna skulle varit större innan dess två segra och en aovgjord match så formen är på topp verkligen, man spela riktigt bra på bortaplan denna säsong och har redan 3 segra på 6 matcher och det få ses som klart godkänt.

Man få tillbaka sina tre sista skadade spelare till dagens match och nu är det stenhård kokurrans om platserna i starlevan och det är riktigt bra då alla måste göra sitt bästa för att spela.

Spela tvåan i denna match till strax över 3ggr pengarna och det finns ett sotrt värde i detta spel med tanke på alla problem hemmalaget dras med fortfarande.

 

Derby – QPR

Mitt tips: 2:a & -1.0mål

Odds: 2.70 @BetClick & 6.00 @Sportingbet

Insats: 3/10 & 1/10

Analys: Derby är ett lag som så smått börja hamnar i en kris, man är nu neddraget i botten skiktet av tabellen och det hade man inte räknat med när säsongen startade, man har när alla spelare är friska ett ok lag men inte mer nu har man skadeproblem och då är man ett av de sämsta lagen i serien. Man lever mycket på sitt hemmaspel där man har 4 vinster på 6 matcher och det är bra gjort men idag ta man emot ett QPR i hysterisk form.

Derby få tillgång till mittfältslånet Bryan Hughes idag och han gå rakt in i startelvan. Men under veckans match mot Boro så gick nyckelspelaren Jay McEveley sönder och bli borta minst en månad och detta är ett hårt slag mot Derby, sen saknar man Kris Commons, Stephen Pearson, Steve Davies, Miles Addison, Paul Green, Chris Porter och Ben Pringle, sen är det svenska lånet från Fulham Fredrik Stoor ett osäkert kort till matchen då han var skadad senast, skulle även han vara borta så är lagets två bästa defensiva spelare borta och då lär det bli ihålligt i hemmalagets försvar.

QPR gjorde i veckan säsongens klart bästa insats då man fullständigt körde över Reading och det med en man mindre man vann matchen med 4-1 trots utv i 30min vid ställningen 0-0, en helt sinnessjukt bra genomförd match.

QPR kan nu blicka uppåt mot de andra topplagen i tabellen då man endast är 4p från serieledning, man är ett skapligt bortalag med 2-2-2.

QPR kommer saknar avstängda Ben Watson som fick rött kort senast, sen saknas även Martin Rowlands, Matthew Connolly, Hogan Ephraim och Angelo Balanta, ett par tunga avbräck men de har varit borta ett tag och man ahr klarat sig fint trots det.

QPR har en bra bredd på laget så man har flera ersättare till sina ordinarie spelare på varje position.

Prova raka tvåan till kanonodds med 3 units sen lägger jag ett chansspel på -1.0mål till smått fantastska 6ggr pengarna.