Gårdagen slutade med kraftigt plus och det kan vi till stor del tacka våra svenska tjejer i skidor för då de tog hem stafetten ganska klart efter att Kalla gjort en magisk slutsträcka.

Idag har vi ett tråkigt utbud men har hittat en match med fin info om.

Sigma Olomouc – Teplice

Mitt tips: 1:a & -1.0mål

Odds: 2.50 @888sport & 5.50 @BetClic

Insats: 7/10 & 3/10

Analys: Det har snackats en hel del om denna match på flera spelsidor, men nu är det 100% säkert att matchen kommer spelas, Teplice har försök och försökt få matchen flyttad då man har drabbats av svininfluensan, men det tjeckiska fotbollsförbundet har avslagit förfrågan, så matchen ska spelas som tänkt.

Hemmalaget hade en tung start på säsongen men har nu 4 raka vinster och är påväg uppåt i tabellen från sin bottenplats som man hade för nån månad sedan. Senast så krossade man Slovan Liberec borta med 4-0 så formen är på topp.

Hemmalaget har inga problem med några skador eller nåt så man är på topp.

Teplice leder serien med 32 inspelade poäng på 14 matcher och man är fortfarande obesegrade men nu hänger en förlust verkligen i luften då man är kraftigt drabbade av svininfluensan, man har MINST 5 spelare smittade, dessa spelare är borta Rosa, Mareš, Verbíř är skadade, Smejkal, Vidlička, Lukáš, Ljevakovič, Hesek, Vondrášek är troligen alla smittade av svininfluensan och dessa spelare kommer INTE att spela ikväll med andra ord 9 spelare borta och av dessa så är 7-8 spelare som bruka starta matcherna. Som om inte detta räckte så är det 3-4 andra spelare som inte känner sig 100% inför denna matchen så även de är högst osäkra kort.

Man fick som sagt också avslag på förfrågan om att flytta matchen så sent som idag, och det är väldigt positiva nyheter för Sigma laget då Teplice knappt få ihop en spelduglig startelva enligt senaste nytt.

Spela både rak etta och -1 på hemmalaget till riktigt bra odds.

PRECIS i skrivande stund så kommer det nya nyheter från denna matchen och det är att Vlastimil Fork har lämnat Teplice laget för att åka till sjukhus då han har drabbats av svininfluensan och detta är ett JÄTTEAVBRÄCK då han är en nyckelspelare i backlinjen. Det sägs också nu att Teplice kommer få starta denna matchen med ett par spelare som är småskadade för att kunna få ihop en startelva till ikväll, med andra ord KAOS i bortalaget.