Söndagens utbud bjuder på ett fint utbud och det finns flera fina spel på förhand, dessa spel lira jag idag så häng på om ni känner för det.

Petrzalka – Slovan

Mitt tips: 2:a

Odds: 1.72 @eurobet

Insats: 10/10

Analys: Detta ska vara Söndagens säkraste spel alla kategorier, allt annat än en vinst för Slovan är en prakt SENSATION, Slovan har dålig form och är 4p efter Zilina i tabell toppen så denna matchen kommer perfekt. Båda dessa spela på samma hemma arena och båda lagen har samma ägare och då det är Slovan som är regerande mästare och det lag som ligger med i toppen så kommer denna match bara att kunna sluta på ett sätt och det med Slovan vinst.

I Slovakien få man 1.30 på Slovan vinst och det se dem som en gåva då alla vet att det kommer sluta med vinst för dem så han tycker det är ett fantastisk odds de utländska bolagen har och de kan har noll koll på läget.

Det har varit en del konstiga resultat mellan dessa lag sedan de fick samma äare och det snackas om att en match mellan dessa var uppgjorda redan förra säsongen och det skulle inte vara nån sensation precis så det just i detta nu är en stor spelskandal som härva och det i dessa länder här nere bl.a.

Jag lita på min kontakt att han har koll på läget och MAXA denna matchen.

Kopierat in detta från gårdagens speltips så att den ligger rätt.

Skidor första sträckan Stafett Damer 4x5km

Ryssland – Sverige (Khazova) – (Olsson)

Mitt tips: 2:a

Odds: 1.85 @nordicbet

Insats: 5/10

Analys: Dags för stafett för damerna och denna H2H avgörs på första sträckan, Khazova är en duglig åkare men ingen som är bland de bästa, gör jämna och stabila lopp och i Stafetter så kan allt hända men utgången på denna känns rätt given på förhand, Olsson visade igår att hon har haft en bra träningsperiod under sommaren och att hon bli att räkna med denna säsong, att Olsson är topp 15 i fristil 10km hör inte till vanligheterna så jag utgår ifrån att formen lär vara minst lika bra idag på en klassisk 5km sträcka och detta ska hon bara ta.

Stafett Damer Vinnare 4x5km

Vinnare: Sverige

Odds: 7.50 @nordicbet

Insats: 2/10

Analys: Kan verka vara ett ganska korkat spel och det är möjligt att det är, men se man till tjejernas insatser igår så kan man med maxflyt vara med och slåss om segern, Anna Olsson topp 15  igår, Anna Haag 3a, Charlotte Kalla 2a och Sara Lindborg topp 20, en riktigt bra laginsats med andra ord kanske det bästa ett svenskt damlandslag gjort nånsin.

Med andra ord så har vi två åkare i laget som var på pallen igår och det kan inte ens storfavoriterna Norge visa upp och andra handsfavoriterna Finland hade inte nån i närheten av pallen och det visa bara på att finskorna är sårbara i fristilen, Norge har starka åkare i fristilen och gårdagens fyra Skofterud tro inte jag få plats i första laget då jag tro man väljer Steira i stället och Björgen på fristilen i den klassiska delen tro jag man väljer Johaug och Jacobssen men jag vet inte lagen så bara chansningar, Johaug visade igår att hon inte är i närheten av formen samma med Jacobssen, Steira och Björgen toppform men frågan är om de gör två superlopp efter varandra.

Jag hoppas Norge klicka på nån av sträckorna och att de svenska åkarna gör toppinsatser och då främst Lindborg då mycket hänger på hennes sträcka hur det ska gå för Sverige, är Sverige med på de första sträckorna så kan man absolut vinna.

Villarreal – Valldolid

Mitt tips: 1:a & -1.0mål

Odds: 1.70 @BetSense & 3.10 @888sport

Insats: 6/10 & 3/10

Analys: Villarreal har efter en väldigt svag start på säsongen spelat upp sig ordentligt och precis innan uppehållet mötte man Sevilla och gjorde en riktigt stark insats men trots det förlust med 2-3, men värt att tänkas på var att de saknade en mängd med spelare.

Idag se läget bättre ut men fortfarande saknas en del spelare men man ställer upp med bättre lag idag än på länge och flera spelare har visat bra form på slutet och detta är en passande uppgift för hemmalaget.

Valladolid har tre raka matcher utan förlust men spelet imponera inte, senast fick man endast 0-0 mot seriens sämsta lag Xerez på hemmaplan. Man spela en väldigt tight fotboll men detta är nog en match som är för svår för bortalaget.

Valladolid saknar en riktigt vass anfallare och mittfältet är inget vidare, man har en osäker målvakt men ett rätt bra försvar.

Men denna matchen känns som ett bra spel på hemmalaget spela både rak etta och -1 på Villarreal.

Pantern – Halmstad  1

Nybro – Krisitianstad  1

Odds: 2.17 @expekt

Insats: 5/10

Analys: Har fått denna dubbeln av en kille som har haft stenkoll på div 1 F denna säsongen, han är 100% så här långt så jag hoppas hans form håller i sig.

Han säger att Pantern bara ska vinna hemma mot ett svagt halmstad, Pantern är ett riktigt bra lag på hemmaplan medans man är rätt värdelösa borta.

Halmstad är inget super gäng precis och man ska väga alldeles för lätt i denna match.

Nybro är seriens näst bästa lag på pappret och idag ta man emot ett medelmåttigt lag av Kristianstads kaliber och det ska vara en ganska stor klasskillnad mellan lagen.

Nybro är kända för att vara väldigt svårspelade hemma och denna match ska även den vara ganska klar.