Gårdagen slutade även den på ett bra sätt då båda spelen satt och formen är fortsatt god och idag ta vi oss an ett fint utbud där jag har några spel att bjuda på så häng med nu.

Djurgården – Södertälje

Mitt tips: 2:a

Odds: 4.20 @Pinnacle

Insats: 2/10

Analys: Djurgården har gjort ett par fina matcher nu på slutet och senast slog man självaste HV på hemmaplan med 3-2 och man ligger förnärvarande på en fin 4e plats i elitserien. Men det som talar emot DIF idag är att man har haft svårt att spela bra i flera matcher i sträck och man hade det svårt emot SSK förra säsongen.

DIF har ett ruskigt bra PP och BP men det är nåt som säger mig att detta lag är alldeles för ojämt för att hålla en svit intakt 3 eller 4 matcher på raken och jag kan inte se dem vinna tre raka matcher. Man har inga större skadeproblem i truppen men man har en stor svaghet i laget och det är målvakts sidan den är inte av elitserie klass, vissa matcher kan de göra stora insatser men det är inte ofta.

SSK har spelat helt ok på slutet 2-2 hemma mot SAIK senast ett helt ok resultat innan dess förlust med 2-4 borta mot HV inget att skämmas över då man pressade HV ända in på slutet och matchen innan dess 2-2 borta mot Frölunda och det var en match man hade kunnat vunnit om man hade haft marginalerna med sig.

Med andra ord ett SSK i rätt ok form trots magert med poäng, idag möter man ett lag man ahde väldigt lätt för förra säsongen

Man vann 1 av 2 bortamatcher mot DIF och spelade en lika, bara en förlust på 5 matcher.

SSK få tillbaka Bjurling och Hedin till dagens match medans man saknar Jaakola och Bemström, men de har varit borta ett tag.

Känns som en vidöppen match och då prova jag hellre tvåan till lysande 4.20 som Pinnacle bjuder på.

 

Benfica – Everton

Mitt tips: 1:a & -1.0mål

Odds: 1.91 @totesport & 4.00 @bet365

Insats: 5/10 & 2/10

Analys: Måstematch nu för Benfica efter nederlaget i Athen där det blev förlust med 0-1, man spela en vacker fotboll och hemma mot ett skadeskjutet Everton så har man toppchans.

Benfica van i Portugisiska Cupen i helgen med 6-0 och då vilade man a-laget, man leker i inhemska ligan där man ahr plockat 19 av 21 möjliga poäng och har en målskillnad på 24-4, man har klasspelare på varje position.

Hemma är man som alltid enormt starka och idag är allt annat än vinst ett fiasko. Man kommer ställa upp med bästa möjliga lag och spelare som Aimar, DI Maria, Saviola, Ramires och Cardozo få ses som spelare av högsta klass utan tvekan.

Everton kommer till Portugal med bra form men också ett skadeskjutet lag man saknar flera ordinarie spelare idag och man kommer få det tufft.

Följande spelare är ur spel idag Phil Neville, Phil Jagielka, Victor Anichebe, Joseph Yobo och Mikel Arteta. Sen få inte John Heitinga, och Lucas Neill medverka då de ej är registrerade för spel.

De spelarna jag räknade upp där är ordinarie spelare och det bli svårt att ersätta dem med tillräckligt bra spelare för att orka står emot ett otroligt offensivt lagt Benfica som bara bruka köra över motståndet hemma.

Jag tro på en klar hemmaseger och spela 5 units på raka ettan och sen prova jag 2 units på -1mål till fenomenla 4ggr pengarna.