Idag är det inget topputbud, men som vanligt så finns det alltid nåt man kan spela på.

Har hittat ett chansspel idag och det är ett riktigt fint odds på det.

 

IFK Norrköping – Mjällby

Mitt tips: 0 eller 1 mål

Odds: 4.10 Expekt

Insats: 2/10

Motivering:

Detta är en mycket oviss match på förhand, där bolagen har satt Mjällby som favoriter mycket för att man leder Superettan, men detta är ingen självklar tvåa på långa vägar.

Norrköping har verkligen kommit igång nu efter en usel start på säsong, man har nu två raka segrar och senast blev det solklara 5-1 hemma mot Falkenberg. Norrköping har nu nästintill en skadefri trupp att tillgå och idag är Burkhardt tillbaka i laget efter att har varit och provspelat med ett Ukrainskt lag, men blev ingen affär då Norrköping begärde för mycket pengar.

Norrköping har hemmaraden 1-4-2 och en målskillnad på 13-12.

Mjällby kommer till dagens match som solklara ledare av serien trots en match mindre spelad, man spela en härlig fotboll där hela laget ger 100% i varje situation sen spela det ingen roll om man leder med 1-0 eller 5-1.

Till dagens match kommer man få ändra om en del i laget då Daniel Nilsson och Patrick Osiako är avstängda, båda dessa är innemittfältare och det är mittfältet som är tunt i Mjällby, man har inga riktigt bra ersättare i truppen att tillgå förutom Nicklasson.

Man har dessutom ett stort frågetecken för Mattias Asper, han skadade fingret under uppvärmningen mot Åtvid senast och han är ett osäkert kort till denna match då han fortfarande känner av skadan, sen har man blivit av med Superettans i särklass bästa spelare Erton Fejzullahu som har blivit utlandsproffs i NEC Neijmegen, Erton hann med att göra 13 mål denna säsong plus 4 eller 5 ass dessutom, enormt minus för MAIF.

Men jag tro man kommer klara sig bra i fortsättningen trots allt utan Erton då man är det klart bästa laget i serien och man kommer vinna Superettan, men idag tror jag faktiskt man kommer gå in för att försvara ett 0-0 resultat så länge som möjligt sen kommer man spela på kontringar mot ett Norrköping som är ganska svaga i defensiven, Eken kommer få sina chanser.

Men det finns ett STORT plus inför denna match och det är att Bagarn är tillbaka idag efter sin avstängning senast mot Åtvid, att har honom tillbaka där bak tillsammans med Robledo är ett enormt viktigt för ett sargat MAIF inför kvällens match, Bagarn sprider ett lugn i laget som ingen annan spelare kan göra i Superettan och trots att man saknar viktiga spelare ikväll så kan man troligen ta en poäng eller kanske rentav vinna med uddamålet, men tror det kan komma att bli en riktigt tillknäppt historia där det är två lag i god form och båda lagen kan varandra rätt bra.

Se man till hur många mål lagen gör och släpper in så är det inte mycket som talar för en målsnål match, men det finns en del fatorer som talar till min fördel och jag kör på att det bli målsnålt i denna match till ett kanonodds.