Marginalerna emot mig igår då skidskytte jaktstarten var sorglig, hade en av mina 3 vinnare missat ett skott mindre i sista skjutningen så ahde spelet suttit.

Idag står Herrarnas Slalom på pappret och det se högintressant ut då det luktar skräll seger lång väg enligt mig.

Vinnare Herrarnas Slalom Alta Badia

Vinnare:

Giuliano Razzoli  23.00 @betsafe

Marcel Hirscher  12.00 @betsafe

Markus Larsson 41.00 @betsafe

Insats: 1/10  1/10  1/10

Analys:

Razzoli är ett stort hemmahopp enligt mig och deras absolut bästa chans på seger då Rocca är alldeles för svag och kommer inte göra om sina tidigare resultat under säsongen. Razzoli har inte börjat säsongen så lyckat men i Europa Cupen den 16/12 så vann han och där deltog bl.a dagens favorit Herbst och han kom tvåa efter Razzoli och den tävlingen gick även den i Italieni.

23ggr på Razzoli är sjukt bra och han har start nr 9.

Hirscher är i riktigt bra form och vann storslalomen bara för några dagar sedan och igår var han påväg emot en ny pallplats i storslalom tills han körde bort sig men han trivs i denna backen och jag tro han kommer vara med högt upp idag och han har chans på seger och han inte gör bort sig.

Larsson, varför spela jag honom? Jo, Markus Larsson visa just nu storform efter en 6e plats i kombinationen och en 7e plat i storslalomen, och igår var han påväg emot nåt stort i storslalomen då han låg 5a efter första åket men körde tyvärr bort sig i andra.

Sen är detta Markus Larssons favorit ställe vad gäller slalom då han har vunnit här och förra säsongen tog han en 8e plats trots att han körde usel slalom förra året. Slalom formen är uppåtgående på Larsson utan tvekan och då detta är hans favorit ställe vad gäller slalom så kanske det smäller till med nåt stort idag.

Topp 3

Markus Larsson  13.00 @betsafe

Mattias Hargin  5.00 @betsafe

Insats: 1/10  1/10

Analys:

Larsson bara att läsa första reken.

Hargin är löjligt stabil i slalom och är topp 8 i varje tävling och snart är det dags för honom att ta klivet upp på pallen och det kan komma i vilken tävling som helst nu och det kan komma redan idag. Han har start nr 5 och det är perfekt.